Da li se i vama desilo da ste se probudili naduveni, sa crnim podočnjacima ispod očiju, a baš tog dana ste trebali da izgledate besprekorno? 

Jedino rešenje tome je naravno- korektor za podočnjake. Ovaj svemogući šminkerski alat daće vam novi, svež izgled u samo nekoliko poteza četkicom. Podočnjaci će nestati, a vaše lice će izgledati baš onako kako ste zamislili. 

Da biste smanjili podočnjake dovoljna je mala količina korektora. Nanosite ga lagano tapkajući. Važno je da nikad ne trljajte, jer na taj način razmazujete proizvod. 

Da biste primenili korektor na deo oko očiju, nanesite proizvod direktno na podočnjake. Izbegavajte sva ona mesta koja nisu tamna. Nanesite korektor za podočnjake prstom ili četkicom za korektor.

Istražili smo koji su to najbolji korektori na našem tržištu za prekrivanje korektora i došli do zaključaka koje možete pogledati u galeriji ispod. 

lice
Natasa M. 

Pre toga vam predstavljamo mali vodič kako biste znali koji će vašim potrebama najbolje odgovarati.

Deborah paleta korektora veoma je praktična ukoliko vam zatrebaju i korektori u boji za ublažavanje dugih problema na koži. Zato je dobro da imate poseban korektor za lice, a poseban za podočnjake.

Maybelline korektori uspešno neutrališu ljubičaste tonove podočnjaka ispod očiju. Korektori ovog brenda namenjeni su za precizno i detaljno prikrivanje podočnjaka

Max factor korektor pokriva tamne kolutove i smanjuje vidljivost sitnih linija bora. Prilikom primene ovog korektora postavite lice na adekvatnu svetlost – najbolje je dnevna svetlost. Izbegavajte rasvetu koja baca senku na lice.

Kremasti Pupa korektor sa visokom moći pokrivanja je idealan izbor za efikasno korigovanje nesavršenosti. Ono što vas najviše zanima je sigurno trajnost ovog korektora za podočnjake. Trajnost ovog korektora je odlična, jer kako ga nanesete ujutru, tako će vam stajati ceo dan i neće se pomerati.

screenshoot/ jasmin parfimerija Možete ih pronaći u Jasmin parfimerijama i Lilly drogerijama

 U videu pogledajte kako se pravilno koriste korektori za podočnjake.