Ponalazak savršenog korektora koji će na licu stajati ceo dan, dobro prekriti nepravilnosti i podočnjake, a da pritom ne stvara neželjene efekte i ne isušuje osetljivu kožu nije nimalo jednostavan zadatak.

Ako ste i sami u takvoj potrazi, možda je vreme da isprobate Maybellinov korektor koji je pravi hit na internetu, a gotovo je uvek na listama najboljih korektora, pogotovo kad je reč o drogerijskim odabirima.

Reč je o korektoru Maybelline Instant Age Rewind koji se može kupiti već za 863,99 dinara koliko košta u Lilly dorgerijama. Korektor je dostupan u čak 18 različitih nijansi.

DA LI STE PROBALE KOREKTOR KOJI SAVRŠENO PREKRIVA PODOČNJAKE? Sprkinje ga obožavaju, a trenutno je na sniženju
lilly.rs 

Ovaj tečni korektor ima sunđerasti aplikator koji omogućava jednostavno i praktično nanošenje proizvoda na lice, a za njega kažu da je dovoljno naneti tek tanak sloj kako bi prekrile nepravilnosti i podočnjaci. Kad je reč o podočnjacima i natečenosti, mnogi hvale ovaj korektor jer ima moćnu kombinaciju goji bobica i haloksila koja pomaže oko prikrivanja natečenost i vidljivost podočnjaka.

"Imam ovaj korketor i odličan", "Definitvino najbolji korketor ikada", "Lepo se stapa s puderom i odlično prekriva nepravilnosti"... neki su od komentara zadovoljnih Srpkinja koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas