Oporavak oštećene kose nije nešto što se može dogoditi preko noći. Međutim, ako ste spremni na određena ulaganja i potrošiti malo dragocenog vremena, obnova kose itekako je moguća.

Među nizom proizvoda za kosu pojedini se ističu kao bolji od drugih, a ako je verovati mišljenju hiljadama kupaca, ulje za rast kose koje se prodaje na Amazonu spada u kategoriju najboljih.

Žene koje su probale "Wild Growth Hair Oil" ulje za kosu brenda Wild Growth opisuju ga kao pristupačan tretman od kog dlake uspešno rastu bilo gde. Ne koriste ga naime samo za kosu, nego i za rast obrva. Ulje se na Amazonu prodaje po ceni od 12,99 evra, dok se pakovanje od dve bočice prodaje po ceni od 17,90 evra.

Tvorci tog laganog, hranjivog ulja kažu da čini kosu gušćom i jačom za nekoliko nedelja. Sadrži kokosovo i maslinovo ulje i ulje šipka koji čine formulu bogatu masnim kiselinama koje jačaju kosu i sprečavaju lomljenje krajeva.

"OVAJ PROIZVOD ZAISTA DELUJE" Ulje za kosu kojem žene dele samo petice, a od kojeg rastu i obrve
screenshoot 

Učinkoviti tretman ponovnog rasta deluje i kao regenerator koji kosu čini mekšom.

Za najbolje rezultate proizvođač preporučuje nanošenje (do 20 kapi) od korena do vrhova. Koliko će vam kapi trebati, zavisi, naravno, o dužini i teksturi vaše kose. Ulje se može nanositi na mokru ili suvu kosu, a korisnici preporučuju da se ostavi da deluje preko noći.

Prosečna ocena ulja nakon gotovo devet hiljada ocena je 4,6 od pet, a 76 odsto ocena su čiste petice. Deo onih koji su ga probali tvrde da su ponovni rast kose primetili nakon samo dve nedelje korišćenja.

"OVAJ PROIZVOD ZAISTA DELUJE" Ulje za kosu kojem žene dele samo petice, a od kojeg rastu i obrve
Shuterstock 

"Imam svoju bočicu otprilike tri meseca, a iako retko pišem recenzije, ovu moram napisati. Jer ovaj proizvod zaista deluje. Miris nije neverovatan, ali ovo ulje je poput eka za kosu. Jako sam zadovoljna ovim proizvodom i opet ću ga kupiti", stoji u jednoj od recenzija.

"Koristim ga nekoliko meseci i frizerka mi je potvrdila da mi se kosa progustila, pa sam odlučila obnoviti zalihe. Najviše su mi se poboljšale obrve. Opet ih vidim", još je jedan komentar.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas