Ostali ste budni do ranih jutarnjih časova i želite da izgledate manje umorno? Ili možda imate nasleđene podočnjake koji neće magično nestati?

U svakom slučaju, ako vam vaši podočnjaci smetaju, imate dve mogućnosti: možete posegnuti za pouzdanim prevelikim sunčanim naočarama ili možete nastaviti da čitate tekst jer ste u potrazi za idealnim korektorom.

Pre svega da razjasnimo. Kada kažemo korektor u tekstu mislimo zapravo na konsiler. Jer se korektorima pravilno nazivaju proizvodi koji služe da koriguju/neutrališu boju i najčešće su u tonovima žute, narandžaste, zelene itd, dok su konsileri u boji kože i služe da pokriju nepravilnost.

Dakle, korektor se može koristiti za pokrivanje svega, od mrlja preko crvenila do raznih bubuljica, ali postoje oni koji su odlični baš za predeo ispod očiju.

To je delikatna regija, koža je vrlo tanka i osetljiva a često ima i puno sitnih borica. Stoga mnogi korektori koji su dobri za pokrivanje nepravilnosti na licu, nisu pogodni za predeo oko očiju. Zato smo se zapitali koje formule šminkeri nazivaju "najboljim" kada su u pitanju korektori za podočnjake?

Evo najboljih korektora po preporukama šminkera

1. M.A.C Cocmetics Studio Fix 24-Hour Wear - jedan je od univerzalno najboljih korektora na tržištu. Odlično pokriva, jedva da se uvlači u borice i neverovatno je dugotrajan.

2. Maybelline Fit Me - korektor je favorit mnogih već godinama i to sa razlogom. On ima srednje pokrivanje i izgleda vrlo prirodno pa je odličan za suvlju kožu.

3. Benefit Boiing Cakeless - Ukoliko tražite korektor koji ima ultra jaku pokrivnu moć onda je ovaj za vas. Potrebna je mrvica da bi pokrio i najtamnije podočnjake!

4. Max Factor Radiant Lift - On je pogodan za svaki tip kože ali i svako doba. Lagan je, izgleda potpuno prirodno ali se može nadograditi za više pokrivanja i uvek izgleda dobro na koži. A vrlo je i dugotrajan.

5. Bobbi Brown korektor - Ovo je klasičan korektor (ne konsiler kao ostali pomenuti) koji će korigovati tamne kolutove, pa je namenjen da se koristi kao prvi korak u pokrivanju podočnjaka, preko koga se onda nanosi korektor u boji vašeg tena.

6. Revolution Conceal & Define - Spada u jedan od najpovoljnijih korektora koje možete kupiti a svi koji su ga probali ga vole. Pokrivanje mu je srednje ka jakom, izgleda vrlo prirodno na koži i ima dobru moć trajanja.