Jesen je pravo vreme kada bi sebe mogli da častite novim parfemom, a to je ujedno i sezona jačih, intenzivnih nota koje savršeno pasuju hladnijem dobu.

Evo koje smo nove mirise vredne pomena otkrili za vas. Oni će probuditi sva vaša čula i povratiti samopouzdanje.

Elie Saab Girl od Now EDP (30 ml 7.090 dinara)

Girl of Now nosi naziv po inicijativi koju je lansirala ova dizajnerska kuća, a koja slavi i istče uspešne žene iz celog sveta. Parfem donosi novu orijentalno-cvetnu interpretaciju, koja ponovo uključuje akord cveta pomorandže, glavnu temu Le Parfum kolekcije. Ova kreacija poseduje neverovatnu toplinu zahvaljujući bademu i zato je idealan za ovu sezonu.

Christian Dior Hypnotic Poison EDT (30ml 8.090 dinara)

Ovaj čarobni miris upakovan u crvenu bočicu probudiće sva vaša čula. On poseduje đavolsku senzualnost i ekstremno je provokativan.
Orijentalna heroina je zavodljiva i intrigantna. Ona zrači i opčinjava i njeno ponašanje je dramatično. Miris se otvara biberom sa Jamajke i šljivom, u srednjim notama se nalazi upečatljiva tuberoza sa ružinim drvetom, dok bazu čine sandalovina, badem i vanila.

YSL Libre Intense EDP (30ml 8.690 dinara)

Miris instinktivne i slobodne žene, koja je spremna da osvoji svet. Kultna struktura Libre mirisa, jedinstveni spoj francuske lavande u kombinaciji sa ženstvenim, senzualnim notama narandžinog cveta. Nova muževna dimenzija mirisa, između vatre i zlata, u potpuno ženstvenom zaokretu sa čuvenom Libre bočicom. Miris poput vriska potpune slobode, slobode za životom bez pravila.