Dobrodošli u rubriku favorita! Lično, zaista volim da saznam šta neko koristi i koji su to proizvodi koje je neko odlučio da uvrsti u svoju redovnu upotrebu. S obzirom da smo stalno okruženi kozmetikom, mislim da će konkurencija među njima u ovoj rubrici biti jaka!

Volela bih da segment favorita bude koncizan i konkretan, te je plan je da se sastoji od svega nekoliko preparata koji ne moraju nužno biti novi na tržištu. Dakle to će biti par proizvoda koje sam zaista zavolela jer su radili ono što su obećavali na pakovanju. Pa da krenemo.

Dugo unazad koristila sam maltene isključivo serume, kako za dnevnu tako i za noćnu negu. Ali poželela sam da se vratim na neku kremu. Ovu šarmantnu Watermelon kremu korejskog brenda Ariul sam pevenstveno kupila zbog slatkog pakovanja, ali i polagala velike nade s obzirom da je reč o korejskom brendu. I, nije me razočarala. Prvo, miriše na žvake od lubenice - lično mi se mnogo dopada ta nota. Ona je lagana, hidratantna krema koja omekša i zagladi kožu bez da je zategne ili ostavi bilo kakav nelagodan film na koži. Mislim da je izvrsna kao dnevna nega, tj. priprema kože pre šminkanja, kako je i sama koristim.

Wanted Beauty Favoriti
Tasha 

Već nekoliko meseci unazad nekoliko puta nedeljno koristim The Skin House Marine tonik na licu i vratu. Ovo čudo je ogromno, (ima 150ml što je uobičajeno za tonik) ali ga je nemoguće potrošiti jer je potrebno vrlo malo proizvoda. Tekstura mu je nešto gušća od vode, više je nalik esenciji ili serumu. Mislim da će posebno biti dobar kad krenu još jače vrućine, ili posle dužeg izlaganja suncu. Zaista se isplati i radi ono što treba da radi.

S obzirom da sam se dugo mučila sa ekcemima (sada je situacija bolja, mislim da je ishrana najviše pomogla, ali o tome drugom prilikom) ovaj La Roche Posay Lipikar AP+ stik je došao kao poručen. Moji ekcemi su znatno bolji ali mi je koža na unutrašnjim delovima šaka i dalje izraženo suva. LPR tik deluje momentalno, tako što nahrani i smiri zategnutu i suvu kožu a ujedno je i praktičan za poneti jer je mali i kompaktan.

Wanted Beauty Favoriti
Tasha 

Što se tiče šminke otkrila sam novi 2 u 1 proizvod koji je idealan za tašnu. To je dobro poznat Benefit Boiing korektor i Watt’s Up hajlajter koji su na tržištu već godinama. Ovaj put su u mini duo pakovanju, pa za znatno manje novca možete isprobati i solidno dugo koristiti dva proizvoda. Zaista se isplati, a sami proizvodi su vrlo dobri.

Wanted Beauty Favoriti
Tasha 

Kada su parfemi u pitanju Lancôme La vie est belle L’eclat je zapravo jedini parfem koji trenutno koristim. Imala sam ga mesecima i nisam koristila misleći da mi se neće svideti. E, kako sam pogrešila. Miris bih opisala kao prijatan i jednostavan, cvetno-sladunjav i ženstven. Nema ništa specijalno ali je prosto lep. Preporučujem da ga pomirišete sledeći put kad svratite u parfimeriju.

Wanted Beauty Favoriti
Tasha 

I poslednji favorit je Golden Rose Nail Expert Smoothing Base baza za nokte. Kao što vidite na slici daje ultra prirodnu boju noktu, prilično se ravnomerno maže i već dva meseca samo nju koristim. Mažem je u proseku na 6, 7 dana, toliko mi traje. Nanesem jedan ili dva sloja, preko neki top coat za sjaj i to je to. Toplo je preporučujem.

Wanted Beauty Favoriti
Tasha 

P.S. Dolazi u kartonskoj ambalaži, da znate kad ga budete tražili :)