Ako ste jedan o religioznih fanova bloga Karolin Hirons onda ste sigurno upoznati sa njenim konciznim, krotkim i "bez zavlačenja" obraćanjem. Ona se nikad ne boji da kaže šta misli po pitanju kozmetičkih proizvoda i brendova, a svoje dugogodišnje znanje iz ovog polja pretočila je i u knjigu. Ona nosi naziv Skincare: The Ultimate No-nonsense Guide.

Za koga je knjiga namenjena?

Ovo je prava biblija za sve obožavaoce kozmetičkog sveta, ali i one koji su potpuno neiskusni kada je nega u pitanju. Garantujemo da ćete naučiti nešto što do sada niste znali.

Šta se unutra nalazi?

Knjiga počinje sa pojašnjenjem biologije kože i slojeva od kojih je sačinjena. Karolin na taj način pruža čitaocu lakše razumevanje o tome kako nega uopšte funkcioniše. Jer kozmetika koju kupujemo u drogerijama i parfimerijama tretira samo naš epidermis, a da bi došli do dubljih slojeva potrebna nam je krema-lek, prepisana od strane doktora ili igla.

"Da bi razumeli kako proizvodi za negu funkcionišu, treba prvo da zavirite ispod haube i upoznate strukturu kože"

Nakon toga stiže se do glavne sekcije i samog mesa knjige gde je sav akcenat na ispravoj rutini negovanja kože. Sve je objašnjeno vrlo jednostavno i po kategorijama, baš onako kako smo od nje i navikli.

 Knjiga je puna pregršt koristih saveta, objašnjenja pojmova, razbijanja mitova i verujemo da svaka žena treba da je ima na svojoj polici. Možete je poručiti sa Amazona po trenutno sniženoj ceni od 10 funti što vam toplo preporučujemo da uradite.