ZAŠTO OVO NISMO VIDELE PRE? Super TikTok trik za nanošenje korektora koji pruža FACE-LIFT efekt

Sjajan trik koji je oduševio mnoge žene.

TiKTok 

Korektor je jedan od onih beauty proizvoda koji je neizostavan deo u svakodnevnoj rutini. Savršeno prekriva tamne podočnjake, kao i nepravilnosti na licu, a u trenutku pruža i svežiji izgled. Slažemo se, pronalazak savršenog korektora nije najjednostavniji zadatak jer, osim što treba pogoditi savršenu nijansu, bitno je pripaziti da se ne stvaraju grudice, da nema cakey efekta, kao i da korektor ne isušuje lice.

Ako ste mislili da je posao gotov s kupovinom idealnog korektora, TikTokerka koja je na ovoj mreži pod nadimkom @maghaess potpuno će vas razuveriti. Ona je, naime, ovih dana pokazala beauty trik za koji se pitamo zašto ga nismo znali ranije. Megha Singh pokazala je kako naneti korektor, a da lice pritom dobije svežiji izgled i, kako kaže u videu, face-lift efekt.

korektor
Wanted 

U video snimku se vidi kako korektor stavlja na točno određene delove lica. Nakon "blendanja" pomoću blendara, pokazala je razliku između leve i desne strane lica, koja je zaista vidljiva. Kako naneti korektor da dobijete face-lift efekt po savetu Tiktokerke možete videti klikom OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši