Od tečnog pudera očekujemo zaista mnogo jer želimo da naše lice u trenu izgleda sveže, što čini pronalazak savršenog teškim zadatkom.

Tečni puder treba da se savršeno podudara sa bojom tena, da je prijatan na licu, da podnosi sve vremenske uslove i da je postojan satima. Treba da znate da na puder ne treba potrošiti ogroman novac, ali je veoma važno investirati u kvalitetan proizvod koji će vam u potpunosti odgovarati. 

U prošlosti je opšte pravilo bilo da ukoliko više novca izdvojite da platite - bolji ćete proizvod kupiti. Ali to više nije slučaj. Puderi u drogerijama postali su pravi rivali, a ponekad čak i bolji od onih višeg cenovnog ranga.

Ovo su naši favoriti pudera koji odgovaraju masnoj koži.

Max Factor facefinity all day flawless 

Tečni puder koji kombinuje osnovu za postojanost, podlogu sa zaštitnim faktorom od sunca i korektor za ispravljanje nesavršenosti. Pruža maksimalnu moć prekrivanja i mat izgled – ulivajući vam samopouzdanje svakoga dana. 

max factor puder
printscreen lilly.rs 

Maybelline Fit Me Matte

Ako se borba protiv sjaja i minimiziranje pora nalazi na vrhu liste vaših prioriteta, ovaj puder je definitivno za vas. Nanosi se lagano pružajući efekat koji zamagljuje pore i kontroliše sjaj svojim prirodnim, mat finišem.

maybelline puder
printscreen lilly.rs 

Max Factor Healthy Skin

Možda i jedini tečni puder koji je bolji za vašu kožu nego da ste nenašminkani. Zahvaljujući obogaćenoj formuli koja nudi 24-časovnu hidrataciju, zaštitni faktor 20 i kontrolu sjaja, ovaj tečni puder pruža polumat finiš dok se istovremeno suprotstavlja svakodnevnim faktorima stresa, za uvek besprekoran i svež izgled.

max factor puder
printscreen lilly.rs 

La Roche Posay Toleriane Teint

Definitivno omiljeni francuski brend La Roche Posay koji nam uvek prvo pada na pamet kada je reč o osetljivoj koži. Ne samo što je ovaj brend fenomenalan u nezi kože, već su im i puderi vrhunski. Puder kontroliše sjaj i pruža mat završnicu zahvaljujući vrhunskom sastojku koji ceo dan apsorbuje ulje.

la roche posay puder
printscreen lilly.rs