Pomalo neobičan trend spajanja skincare i make up sveta postao je pravi fenomen. Sada na tržištu imamo sve veći broj proizvoda čija je uloga dvojaka, čime nam pružaju ono najbolje što je svakoj ženi potrebno.

Koliko volimo maskare zbog efekta dugih i zavodljivih trepavica koje nam instant otvore oko i osveže izgled lica, toliko ih ne volimo kada je njihovo održavanje u pitanju.

Neretko nakon skidanja maskare nam se desi da na tupferu ostane par trepavica, koje su  bile pod velikim teretom maskare. Međutim, sada je na tržištu sve više maskara koje su prilagodile svoje formule stavljajući negu trepavica u prvi plan. Korišćenjem ovih maskara trepavice postepeno postaju čvršće i duže

trepavice
Shutterstock 

Zapravo ovakve maskare predstavljaju spoj seruma i klasične maskare, a njihova formula najčešće je obogaćena nekim od dragocenih ulja, poput ricinusovog, ali i raznim vitaminima i kolagenom, čije benefite pretežno svi već znamo. Što se tiče završnog rezultata, jednako su efektne kao i bilo koje druge maskare. U isto vreme negovane, guste i raskošne trepavice sa ovim proizvodima ćete videti na nema greške!

MAYBELLINE NEW YORK LASH SENSATIONAL MASKARA

Formula obogaćena uljem divlje ruže. Osećaj mekih i negovanih trepavica. 

maskara
screenshoot/lilly.rs 

RIMMEL WONDER LUX MASKARA

Instant doza za glatkije trepavice sa punim volumenom. Sadrži 4 luksuzna ulja ( argan, marakuja, marula I kamilica), koja hrane, hidriraju trepavice, dajući im neverovatan volumen. 

rimmel maskara
screenshoot/lilly.rs 

RIMMEL MASKARA ZA OČI WONDERFULL

Jedinstvena formula sa arganovim uljem daje trepavicama osećaj negovanosti, glatkoće i fleksibilnost. 

rimmel maskara
screenshoot/lilly.rs 

MAYBELLINE NEW YORK GO EXTREME LEATHER BLACK MASKARA

Čak 20 puta više kolagena i 15 puta veći volumen. Za ekstreman volume bez grudvica!

maybelline maskara
screenshoot/lilly.rs