Iako je nedavno objavila slike naInstagramu na kojima izgleda fenomenalno, isplivale su fotografije pevačice Keti Peri na kojima i ne izgleda baš tako zanosno kao na društvenim mrežama

Naime pevačica je uslikana na plaži u društvu svog verenika, poznatog glumca Orlanda Bluma, a tom prilikom sa njima nije bila njihova ćerka Dejzi koju je slavni par dobio 27. avgusta. Keti i njen partner uživali su na plažama Havaja ne mareći za paparace.

Podsetimo, par se upoznao 2016 godine, bili su u vezi kratko do 2017, a dok nedugo zatim ponovo nisu otpočeli svoju romansu i 2019 se verili.

Kejti Peri
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na paparaco slikama se može videti pevačica u ljubičastom jednodelnom kupaćem kostimu, koji ni malo ne laska njenoj figuri sa pozamašnim viškom kilograma. Na sebi je imala diskretan nakit od zlata, dok joj je kosa bila u opuštenom izdanju neobavezno žačešljana. 

Kejti Peri
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Da li su fotografije nastale pre ili nakon njene objave na Instagramu nije poznato, ali reklo bi se da pevačica još uvek vodi bitku sa kilogramima koje je dobila u toku trudnoće. U nastavku pogledjate kako je Keti izgledala na fotki koju je prošle sedmice objavila na svom profilu na Instagramu:

Keti Peri
Instagram