Kim Kardašijan je sa razlogom "tiha patnja" mnogim muškarcima. Sada pogotovo kada je obelodanjeno da se razvodi od repera Kanje Vesta nakon skoro sedam godina braka.

Međutim, poznata Kardašijanka je zaprošena, a da se još nije ni razvela, i to na način koji je nasmejao sve prolaznike Los Anđelesa.

Naime, u samom centru grada osvanuo je ogroman bilbord sa otvorenim predlogom za brak.

prosidba kim kardasijan
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Kim Kardašijan, udaj se za mene", stajalo je u opisu, a novi udvarač je niko drugi do glumac Širaz Hasan.

Međutim, nakon što su se prolaznici zapitali o čemu se radi, kasnije su shvatili da je gospodin Hasan samo pokušavao da dobro izreklamira svoje časove pod nazovom "Fame Masterclass by Sheeraz".

Naime, njegovi časovi sadrže 10 onlajn lekcija za ljude i brendove koji žele da postanu slavni, a on sam poznat je po saranjama sa brojnim poznatim ličnostima, pa čak i sa Kim lično.

Ipak, pored više nego zabavne kampanje, fanovi su ubeđeni da je Hasan izgleda ozbiljan u svojoj nameri da oženi Kim, a glumac smatra da su mu šanse veće sad kada je ceo razvod konačno pokrenut.

Naravno, nije trebalo mnogo vremena da do njega dopru i mediji.

"Svaki milijarder, svaki milioner, svaki političar, svaki princ ili kralj… Baš svaki muškarac želi da oženi Kim", rekao je tom prilikom.

Kim se po ovom pitanju nije oglašavala, ali ko zna, kako je godinama bila sa ekcentričnim muzičarem, biće da voli ovakve esktravagantne postupke.