Kim Kardašijan i Kanje Vest službeno se razvode. Osim toga, Kanje više ne razgovara s Kim što im dogovor oko starateljsta nad decom definitivno otežava. Poznati par se takođe sukobio i oko luksuznog imanja u koje su uložili pozamašnu svotu novca. Iako su mediji navodili da je razvodu doprinelo reperovom neverstvo sudeći po novoj slici koju je objavila Kim Kardašijan, tugu leči tako što radi na sebi.

Kim je nove komade svog brenda "Skims" pokazala na svom Instagram profilu, a među njima se našao i set donjeg veša koji je otkrio da Kim nema ni grama sala. Čini se da Kim ne prolazi kroz fazu tugovanja s kutijom sladoleda u krilu, jer njena figura nikad nije bila besprekornija.

Kim Kardašijan
Instagram 

Kako je nedavno izjavila najpoznatija starleta je od skora prešla na vegansku ishranu. Izgleda da je to dalo rezultate sudeći po njenoj najnovijoj objavi.

Kim Kardašijan
Instagram 

Izgledaš neverovatno", " Ženo ti sijaš, i prezgodna si", "Kanje gledaj ovo i plači, kakvu si ženu izgubio", samo su neki od komenatara na račun najpoznatije sestre iz "klana" Karadašijan.

Kim se posvetila sebi i radu na svom brendu donjeg veša, a njeni pratioci to su odmah primetili, a nekolicina joj je poručila i da joj razvod prija jer nikad nije izgledala bolje.