Laura Vaser (52), slavna advokatica za razvode, predala je pre nekoliko dana papire za razvod u ime svoje klijentkinje Kim Kardašijan (40) nakon sedam godina braka s reperom Kanje Vestom (43).

Američki mediji pišu kako donedavni par ne komunicira, osim preko advokatskih timova, ali da su izrazili želju da se mirno dogovore oko svega. I dok je oko starateljstva, kako pišu, stvar rešena poprilično mirno, i da će deca ostati s majkom, a Vest će moći da ih viđa kad god poželi i s njima provodi vreme, najveći kamen spoticanja je njihov zajednički dom.

Reč je o luksuznom imanju u Kalabasasu, u Kaliforniji, koji je par godinama uređivao i u tom procesu potrošio milione dolara. Posebno je na konačan rezultat bio ponosan Kanje, koji ga je uporedio s nekom vrstom futurističkog samostana, a njegov minimalistički stil očarao je i brojne arhitekte.

Vila Kim Kardašijan i Kanjea Vesta
MAPB / profimedia.com / Profimedia 

Prevladavaju neutralne boje i svetle nijanse, a pod i zidovi obloženi su gipsom i na njima se ne nalazi ni jedan ukras. Uz nekoliko povezanih objekata nalaze se i veliki bazen, košarkaški teren i brojni drugi sadržaji, a imanje je zaštićeno zidom poput tvrđave.

Procenjuje se da su u kupovinu i adaptaciju Kim i Kanje uložili 20 miliona dolara, a vrednost celog poseda danas je dvostruko veća, a nijedno od supružnika ne želi da ga se odrekne.

Fotografije njihove luksuzne vile pogledajte u galeriji:

MAPB / profimedia.com / Profimedia Zavirite u luksuzni dom bivših supružnika