Kim Kardašijan se još uvek nije zvanično razvela od svog bivšeg partnera Kanje Vesta sa kojim ima četvoro dece, a nedavno su podneli papire za razvod. Međutim, reper, prema tvrdnjama izvora stranih medija, otežava stvari. Nakon što je ranije zamolio Kim da se udalji od njega dok on provodi vreme sa decom, sada je promenio i broj telefona, pa ga ona može kontaktirati samo putem njegovog obezbeđenja.

Iako je još uvek u braku Kim ima novog udvarača, i opet je u pitanju reper, koji se oduševio kada je čuo da će najpoznatija od sestara Kardašijan uskoro opet biti slobodna. U pitanju je poznati reper Drejk (34) koji prema navodima obasipa Kim sa porukama i nada se da će mu ona pružiti šansu kada i zvanično bude rastavljena od Kanjea.

“Drejku nikad nije bilo jasno šta Kim vidi u Vestu. Godinama govori kako on nije za nju, te kako će Kim završiti u suzama”, rekao je izvor i dodao kako je Drejk počeo da šalje poruke Kim čim je čuo da je podnela zahtev za razvod braka u februaru.

kim kardašijan i kanje vest
Profimedia 

“Iznenadilo ga je šta joj je toliko trebalo da shvati, a poruke je počeo da joj šalje čim je postalo jasno da je razvod neizbežan. Spreman je da se nađe s njom čim ona to poželi i uveren je kako će se to dogoditi ubrzo”, tvrdi izvor blizak reperu.

Drejk i Kanje imali su već verbalnih okršaja, a uglavnom su bili povezani upravo s Kim. Fanovi veruju da je Drejk u nekoliko svojih pesama aludirao na to da je imao seksualne odnose s Kim, a Kanjeu se nije svidelo što on to nikad nije demantovao.

Još uvek se niko iz ovog ljubavnom trougla nije oglasio ovim povodom. Podsetimo, bivši par se sporazumno dogovorio da će imati zajedničko starateljstvo nad njihovih četvoro dece - Nort (7), Sejnt (5), Čikago (3) i Psalm (1).

Za Drejka se nedavno pisalo da je u vezi sa supermodelom Iman Hamam, ali reper ovo nikada nije zvanično potvrdio. Drejk je ranije bio u vezama sa svetski poznatim lepoticama kao što su Dženifer Lopez i Rijana. Popularni reper ima trogodišnjem sina Adonis sa bivšom glumicom filmova za odrasle, koga je tek nedavno priznao.