Kim Kardašijan i Megan Markl su trenutno dve najveće zvezde na svetu. Iako su važne poznate ličnosti, njih dve se veoma razlikuju. Rade u različitim oblastima i imaju potpuno suprotne stilove.

Međutim, jedna je stvar zajednička supruzi princa Harija i bivšoj ženi Kanjea Vesta.

Ako ste se ikad zapitali šta je zajedničko Megan Markl i Kim Kardašijan, misterija je upravo rešena. Iako se ponašaju, razgovaraju i imaju potpuno različite stilove, vojvotkinja od Saseksa i rijaliti zvezda ipak imaju nešto zajedničko.

kim kardasijan
Shutterstock 

Obe brinete su izuzetno lepe i negovane žene, a njihov tim šminkera i stilista se uvek pobrine da dve dive izgledaju besprekorno.

I supruga princa Harija i zvezda emisije "Keeping Up With Kardashians" koriste istu svetlu podlogu koja im daje podmlađeni i blistav izgled kože: Armanijev "Luminous silk" puder koji daje efekat svile na koži.

Svaki put kad sam je šminkala, rekla mi je da to radim tako da se vide njene pege. Nikada nije želela puno podloge na svom licu “, otkrila je šminkerka Megan Markl.

megan markl
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

„Sve se svodi na količinu proizvoda koji se nanosi na lice i svež izgled, a nikako da dobije efekat maske, a to postiže upravo Armanijevom fondacijom“, rekla je Lidija Seler, šminkerka vojvotkinje od Saseksa.

Kim Kardašijan je takođe rekla 2015. godine da joj je ovo omiljeni proizvod za lice, i da je nezaobilazan prilikom njene make up rutine.