Mesecima nakon ozloglašenog intervjua kod Opre Vinfri, Megan Markl i princ Hari i dalje pune novinske natpise. Čini se da je svaki njihov korak pod budnim okom javnosti, a sve više isplivavaju brojne informacije iz prošlosti.

Dok su sa jedne strane oni koji ih podržavaju i koji su bezrezrvno na njihovoj strani, ima i onih koji su mišljenja da je glumica ipak neke stvari malo preuveličala. Zbog laži izgovorenih u intervjuu, u Velikoj Britaniji Megan su prozvali i "Pinokiom", nakon što je u više navrata dokazano da ipak nije onako kako je predstavljeno isprva. 

Naravno, usledila su "kopanja" po privatnom životu Marklove, odnos sa majkom i ocem, ali i sestrom, a sada su na red došle i plastične intervencije. Međutim, razlog će vas iznenaditi.

megan markl
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Zapravo, plastični hirurzi priznaju kako je potražnja za izgledom bivše vojvotkinje od Saseksa u stalnom porastu.

- Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smeštene oči i njena brada u obliku slova V je klasično lepa. Lice joj je dobrog oblika i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim - izjavio je jednom prilikom estetski hirurg De Silva za britanske medije.

I dok se svi dive najviše njenom nosu, koji iz profila izgleda vrlo ženstveno, stručnjaci tvrde kako to nije dar majke prirode, već da je i sama vojvotkinja njega "doradila" kod plastičnih hirurga.

Na njenim fotografijama iz tinejdžerskih dana jasno se vidi da je njen nos izgledao krupnije, iako Megan nikada nije priznala da se podvrgavala bilo kojoj vrsti estetskih zahvata.

Stručnjaci se slažu kako je lepota nosa bivše glumice u tome što nije potpuno savršen jer na jednom delu ima malu kvržicu koja je gotovo nevidljiva.

Ipak, nije samo njen nos na ceni, već i jagodične kosti kao i oblik vilice. Uostalom, Megan je bez sumnje lepa žena, te ne čudi toliko što i druge dame žele da izgledaju poput nje.

Kako je glumica izgledala u mladosti, kao i pre braka sa Harijem, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre