Pirs Morgan dao je otkaz u emisiji "Good Morning Britain" početkom marta nakon oštrih komentara o Megan Markl i princu Hariju zbog intervjua s Oprom Vinfri.

Ipak, britanski voditelj još nije završio s kritikama na račun kraljevskog para. Kako piše Mirror, Pirs je u razgovoru s Takerom Karlsonom sa striming servisa Fox Nation uporedio Megan sa Pinokijom kom poraste nos svaki put kad izgovori neku laž.

Istakao je kako je Markl rekla mnoštvo laži u intervjuu s Oprom i kaže kako je dokazano da ih je barem 17. "Ne znam zašto bih trebao da verujem ljudima koji ne govore istinu. Znaš, bilo je puno urnebesnih, krupnih laži u tom intervjuu da iskreno na kraju mislim da ako bih rekao da joj verujem bilo bi isto kao da kažem da verujem Pinokiju. Mislim, zašto bih?", ispričao je Morgan Karlsonu.

Kada je reč o Meganinim tvrdnjama u intervjuu, jedna od njih je da su se ona i princ Hari venčali tri dana pre raskošnog venčanja u dvorcu Vindzor. Ona i princ su rekli da su bili sami s nadbiskupom na intimnoj ceremoniji, ali to je nemoguće jer se protivi zakonu. Sam nadbiskup je to porekao i ispričao da su pre venčanja imali samo privatne razgovore.

princ hari i megan markl na venčanju
printscreen/youtube/The Royal Family 

Markl je rekla da je bila ućutkana dok je živela u Velikoj Britaniji s princem Harijem. Ipak, imala je 73 javna pojavljivanja na kojima je držala govore, a uređivala je i jedan broj britanskog magazina Vogue.

Megan je istakla da njen muž, princ Hari želi privatnost tokom života u Los Anđelesu. Pirsa je i to nasmejalo jer je Hari gostovao u emisiji "The Late Show" i vozio se Beverli Hilsom s poznatim komičarem Džejmsom Kordonom u busu sa otvorenim gornjim spratom.

Vojvotkinja je takođe tvrdila da su joj ljudi iz Bakingemske palate uzeli pasoš, ključeve i vozačku dozvolu. Ispostavilo se da je u isto vreme putovala širom sveta s mužem.

Rekla je i da su odbili njenom i Harijevom sinu Arčiju da daju titulu zbog boje njegove kože, kao i da su se bojali kako će izgledati kad se rodi.

Princ Hari i megan markl
Youtube 

Uz sve to, ispričala je i da nije ništa znala o kraljevskoj porodici, kao i da je nije istraživala na internetu. U isto vreme njena nekad najbolja prijateljica je objavila njihovu zajedničku fotografiju ispred palate s putovanja na kojm su bile kao tinejdžerke. Otkrila je i da je Megan imala knjigu o princezi Dajani i da joj se oduvek divila.