Iako je intervju kod Opre trebao da je prikaže u drugom svetlu, kao žrtvu rasističke Harijeve porodice s dvora, mnogi i dalje misle kako je bivša američka glumica lažljivica i proračunata osoba koja iskorišćava supruga kako bi ostvarila svoje ambicije. U celom svetu u zadnjih nekoliko dana glavna tema upravo su detalji intervjua Megan Markl i princa Harija sa čuvenom voditeljkom.

S druge strane, njena majka Dorija od početka je osvojila simpatije hladnih Britanaca, a i danas živi skormnim životom u Los Anđelesu, instruktorka je joge i često može da se vidi u šetnji sa svojim psima. Dorija nikada nije rekla ni jednu reč o celoj situaciji oko svoje ćerke i hajke koja je nastala oko nje, a dugo se šuškalo kako upravo ona stoji iza slavnog Megxita.

Dorija Markl
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako se kraljevski par nakon odstupanja sa svih dužnosti doselio u njeno susedstvo pa se veruje kako je i za Megan lakše da je u blizini majke, jedine osobe koja joj je baš uvek čuvala leđa, što se nikako ne može reći za njenog oca Tomasa Markla.

On i dalje čini sve kako bi ocrnio svoju ćerku u javnosti i na taj način čak i zaradio. Dorija i Tomas venčali su se 1979. godine, a 1981. rođena je Megan. Ipak, njihov brak je potrajao samo do 1987. ili 1988. godine. Instruktorka joge sada je viđena po prvi put nakon šokantnog intervjua u opuštenoj kombinaciji i dok je razgovarala na telefon, a kao uvek, nije privlačila pažnju na sebe. Barem neko takav u nabeđenoj porodici Markl, rekli bi kritičari.

A hoće li Dorija ikada da progovori o svemu, to ostaje da se vidi, jer se s ovom porodivom nikada ne zna koji će koram naredno napraviti.

Podsećamo Megan Markl i princ Hari dali su nedavno intervju Opri Vinfri u kom su izneli niz optužbi na račun kraljevske porodice. Od toga kako ni u jednom momentu nisu podržali Megan i njen brak sa princem, do toga da su čak imali i rasističkih komentara na njen račun.

Megan Markl i princ Hari
Youtube 

Mnoge tvrdnje nakon intervjua palata je opovrgla, i nazvala neistinitim i da je Megan zapravo ceo taj intervju htela da iskoristi za svoju promociju. U javnost je dospela i vest da Megan planirala da se kandiduje za predsednicu Amerike i da je cela ova priča oko napada na nju zapravo u uvod u sve to i skupljanje poena na račun toga da sebe predstavi kao žrtvu.