Nakon manje od godinu dana rada, tačnije nakon 11 meseci, žena koja je u SAD-u bila desna ruka Megan Markl i princa Harija dala je otkaz.

Ketrin S. Loran je počela da radi za slavni par nakon što je prešla iz fondacije Bila i Melinde Gejts, a potom preuzela ulogu šefice osoblja i izvršne direktorke Arčvela. 

Megan i Hari su je nazvali "neverovatnim doprinosom" kad su najavili njeno imenovanje. "Uzbuđeni smo što je imamo u našem timu", izjavili su u aprilu prošle godine. Međutim, sada je iz još uvek nepoznatih razloga odlučila da napustiti svoje radno mesto.

Nakon 11 meseci rada, žena koja je u SAD-u bila desna ruka Meghan i Harryju, dala je otkaz.

Ketrin nije želela da komentariše ostavku , a navodno će i dalje sarađivati sa Arčvelom kao savetnica. Na mestu izvršnog direktora  zameniće je Džejms Holt koji je do sada bio zadužen za odnose s javnošću para u Velikoj Britaniji.

Mnogi se sada zbog svega pitaju da li je Ketrin poklekla pred svakakvim optužbama koje su došle nakon intervjua sa Oprom, ili je jednostavno samo odlučila da ide dalje. Ostaje nam da vidimo šta je od svega toga istina. 

princ hari i megan markl
Paul Grover/Daily Telegraph / PA Images / Profimedia