Nakon skandaloznog intervjua u kom su Megan Markl i Hari izneli brojne pikanterije vezane za kraljevsku porodicu, javnost je bila šokirana i zgrožena tretmanom kakav je ponajviše vojvotkinja trpela.

Međutim, nije prošlo mnogo vremena kada su se pojavile prve sumnje u sve što je u intervjuu izneto. Jedna za drugom, dokazivale su se laži koje je Marklova iznela, zbog čega je dobila čak i nadimak Pinokio.

Na prvom mestu bilo je to što je tvrdila da se za Harija udala tri dana pre službene ceremenije. Ispostavilo se da je ceremonija koju je pratio ceo svet bila i ona koja je validna u očima zakona, odnosno da su Hari i Megan najverovatnije samo razmenili zavete, jer je zvanični dokument koji je procurio u javnost dokazao da su se venčali 19. maja 2018. godine.

megan markl princ hari
printscreen/youtube/The Royal Family 

Nakon toga, još jedna od laži koja je i te kako zaokupila pažnju javnosti, bila je ta da o kraljevskoj porodici nije znala ništa, a još manje o samim dužnostima koje imaju članovi iste.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Megan pozira sa prijateljicom, a u rucu drži časopis na čijoj je naslovnici niko drugi do Kejt Midlton.

Fotografija je nastala dve godine pre nego što je Meghan upoznala sadašnjeg supruga, princa Harija. "Rekla je da nije istraživala Harija i njegovu porodicu pre nego što se udala. Možda zato što ju je više zanimalo šta Kejt radi?", napisala je jedna korisnica društvenih mreža, dok su i drugi mišljenja kako je Megan ipak godinama na neki način uhodila kraljevsku porodicu. "Sve laži napokon izlaze na videlo. Ona je takva manipulatorka", još je jedan od komentara.

Međutim, nije ovo prvi put da je Meganina navodna naivnost o dužnostima na kraljevskom dvoru demantovana. U martu se pisalo o tome kako je bivša glumica pre sedam godina pisala blog o svojim snovima da postane princeza. "Čini se da odrasle žene čuvaju tu maštariju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti kraljevskog venačanja i beskrajne razgovore o princezi Kejt", prisetio se Page Six njene objave iz 2014. godine.

Da li je ovo istina ili ne, ne znamo, možemo samo da verujemo ili ne verujemo nagađanjima, ali jedno je sigurno, u budućnosti nas sigurno čeka još nekih navodnih "iznenađenja" iz Meganine prošlosti, a više je nego jasno da se njena svaka reč meri.