Vojvotkinja i buduća engleska kraljica Kejt Midlton bila je jako zabrinuta za svog devera princa Harija, još uoči njegovog venčanja s Megan Markl jer se ona ponašala kao da se stidi svoje vlastite porodice, tvrdi kraljevska autorka Ingrid Sevard.

39-godišnja Kejt navodno je svoju zabrinutost podelila sa svojim suprugom princom Vilijamom nakon što su proveli zajednički Božić s Harijem i Megan u njihovom domu 2017. godine.

U početku su za Megan imali samo reči hvale zbog pristupa koji je imala prema njihovoj deci, ali sve se promenilo nakon Harijevog gostovanja u emisiji BBC Radija 4. U njoj je otkrio da su njegovi najbliži Meganina porodica koju nikada nije imala, a ta izjava nije bila dobro prihvaćena sa strane njegove rodbine.

kraljesvka porodica
Utrecht Robin/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia 

"Kejt nije shvatala zašto Hari nikada nije upoznao svog budućeg tasta, niti zašto se Megan stidela članova svoje porodice i nije hela da razgovara ni o kome osim o majci", izjavila je Ingrid za Majesty Magazine.

Megan je imala samo šest godina kada su joj se roditelji Tomas Markl i Doria Ragland razveli. S majkom je provela detinjstvo, a kao tinejdžerka preselila se kod oca.

megan markl princ hari i kraljca elizabeta
John Stillwell / AFP / Profimedia 

Ipak, na kraljevskom venčanju od njene porodice bila je prisutna samo majka, a otac koji je trebao da je otprati do oltara otkrio je da kako neće doći u London jer je pretrpeo srčani udar, ali svemu je kumovao i veliki skandal nakon što je paparacima prodao Meganine i Harijeve fotorgafije.

megan markl i princ hari
printscreen/youtube/NewsNOW from FOX 

Megan je u nedavnom intervjuu s Oprom Vinfri izjavila kako ne može da zamisli da bi mogla da povredi svog sina Arčija na način na koji je njen otac povredio nju.

Rekla je i kako joj je teško da se pomiri s njim jer stalno insistira na komunikaciji s medijima i otkriva im detalje o njoj. Tomas je sve njene navode oštro negirao.