Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"SVE ĆU IZNETI U MEDIJE" Potez oca Megan Markl jasno govori koliko je očajan i na šta je sve spreman zarad novca

"Voleo bih da se čujem s njima. Kada odluče da razgovaraju sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima", rekao je Tomas Markl, koji s Megan Markl i Harijem nije razgovarao skoro tri godine

  Izvor: Youtube

Tomas Markl (76), otac Megan Markl (39), zapretio je da će nastaviti da javno priča u medijima sve dok njegova ćerka i njen suprug princ Hari (36) ne budu razgovarali s njim, pišu strani mediji. Par trenutačno živi u Kaliforniji i Tomas bi voleo da priča s njima.

Povezane vesti

- Zaključak je da se nisam čuo s Harijem i Megan ni na koji način. Uglavnom, budući da se ne čujem s njima, puštam priče u medije. Ako mi se ne jave u roku od 30 dana, napravi ću još jednu priču. Volio bih da se čujem s njima. Kada odluče da razgovaraju sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima - rekao je Markl.

 Tomas Markl Izvor: Youtube

Tomas Markl je priznao kako je 2018. godine lagao svojoj ćerki da ne sarađuje s novinarima i da je zadnji put pričao s Megan pre njenog venčanja s princem Harijem u maju iste te godine.

- Hteo sam da se iskupim, ali mi se ne javljaju i zato je sve u medijima - rekao je Meganin otac.

Povezane vesti

Tomas je tada trebao odvesti Megan do oltara, ali se povukao s ceremonije zbog zdravstvenih problema. Bili su posvađani jer je Markl sarađivao s medijima pre samog venčanja. Vojvotkinja je svog oca u privatnom pismu, čiji su odlomci objavljeni u britanskim medijima, zamolila da ne priča s medijima jer bi to značilo prekid njihovog odnosa, a ne pomirenje.

 Megan markl Izvor: Shutterstock

- Žao mi je što sam to napravio. Ali postoji i druga strana priče. Niko se nije ni potrudio da zaštiti članove naše porodice, svakodnevno smo bili napadani od strane medija - rekao je Tomas, koji u medije pustio delove Meganinog pisma. Megan je tada izjavila da ju je otac duboko povredio.

- Svi grešimo, ali ja barem nikad nisam plesao go i nisam se oblačio kao Hitler, a Hari je napravio baš to - rekao je Tomas pozivajući se na prinčevo partijanje i skandal iz 2005. kada se Hari na jednoj zabavi pojavio u kostimu sa nacističkim obeležijima.

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije