Džordž, Šarlot i Luis kraljevski su mališani oko kojih se vrte životi Kejt Midlton i princa Vilijama. Iako kao jedni od najviših pripadnika kraljevske porodica imaju mnoštvo uloga, ona najdraža sigurno im je roditeljstvo što ujedno i sami neretko ističu u intervjuima. A upravo zbog toga što ne skrivaju koliko uživaju u odgoju svojih prinčeva i princeze u više se navrata pisalo o novoj trudnoći i četvrtom detetu.

Izuzetak nisu ni poslednji navodi magazina New Idea koji tvrdi kako nekoliko detalja upućuje na to da je 39-godišnja vojvotkinja možda trudna.

Naime, za svoja poslednja javna pojavljivanja sa suprugom, Kejt je birala šire modele kaputa zbog čega spomenuti medij tvrdi kako je moguće da istima želi da prekrije trudnički stomak do trenutka kada javnosti odluče da otkriju srećne vesti.

Kejt Midlton i princ Vilijam
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Takođe, vernim obožavateljima kraljevske porodice nije promakla ni promena u vojvotkinjinom stilizovanju kose što se do sada moglo uočiti u njenim prethodnim trudnoćama.

Inače raspuštenu kosu Kejt je sada zamenila podignutim repom što radila kada je bila trudna s svo troje dece, pa tako New Idea navodi kako bi to mogao biti znak da će se porodica uskoro povećati za još jednog člana.

Osim navedenih znakova koji upućuju na moguću trudnoću, ovu je temu za spomenuti medij komentarisao je i kraljevski stručnjak Fil Demper koji je pojasnio kako je vojvotkinja oduvek želela da ima veliku porodicu, a s obzirom na to da je petogodišnja Šarlot trenutno jedina devojčica u porodici, Kejt bi se jako obradovala ako bi malena dobila pojačanje u obliku mlađe sestre.

kejt midlton
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

S obzirom na to da se supruga princa Vilijama približava 40. rođendanu, Fil zaključuje kako nova trudnoća ne bi bila iznenađenje, zapravo, još jedno dete u kraljevskoj porodici u ovom bi trenutku došlo kao logičan sled događaja.