Verovali ili ne u horoskop, činjenica je da neke određene osobine možemo pripisati nekim horoskopskim znakovima. Kao što se smatra da su Lavovi izrazito dominantni, a Ribe rođeni umetnici, verujemo da biste i neke druge zajedničke crte mogli da nađete sa drugim ljudima. Pa zašto ne biste proverili da li nalikujete članovima kraljevske prodice? 

Da li ste pouzdani kao kraljica Elizabeta ili strastveni kao Megan Markl, proverite u kraljevskom horoskopu u nastavku  

Ovan

Princeza Evgenija je Ovan i šesta unuka kraljice, kao i kćerka princa Endrua i Sare, vojvotkinje od Jorka. Podržava brojne dobrotvorne organizacije, rođena je 23.marta 1990. a nedavno je rodila prvo dete.

Bik

Kraljica Elizabeta II je Bik i glava kraljevske porodice. Rođena je 21. aprila 1926, a trenutno je na prestolu neverovatnih 68 godina! Kraljica voli pse korgije i konje, jedna je od omiljenih kraljica britanskog naroda, a njena popularnost dosegla je 90 odsto u vreme njenog "Dijamantnog jubileja" 2012. godine. Trenutno joj je malo pala popularnost zbog novonastale kraljevske drame s princom Harijem.

kraljica elizabeta princ filip
Shutterstock 

Blizanci

Princ Filip poznat je po svojoj šarmantnosti. Sa 99 godina, on je najstariji muški član kraljevske porodice. Rođen je 10. juna 1921. u Grčkoj i preselio se u London u tinejdžerskim godinama, a zatim je služio u mornarici. Oženio se kraljicom Elizabetom II 1947. a par je dobio četvoro dece - princa Čarlsa, princezu Anu, princa Endrua i princa Edvarda.

Rak

Princ Vilijam ili vojvoda od Kembridža, najstariji je sin princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane. Rođen je 21. juna 1982. Drugi je u liniji nasleđivanja britanskog kraljevskog prestola nakon svog oca. Služi kao pilot spasilačke službe u kraljevskoj ratnoj avijaciji. Ujedno je i zapovednik Kraljevske mornarice za Škotsku i zapovednik za podmornice. Sledio je humanitarni put svojih roditelja, posebno na polju osvešćivanja i zaštite od HIV-a i AIDS-a, ali i na području zaštite okoline. Pokazao je i posebnu želju da pomogne ugroženim ljudima u Africi.

vilijam kejt midlton
Shutterstock 

Lav

Megan Markl je američka glumica, strastvena feministkinja i humanitarka, što je čini savršenim parom princu Hariju, koji je takođe značajno angažovan na humanitarnom polju. Prema njegovom mišljenju, nju bi svakako volela i njegova pokojna majka, princeza Dajana. Rođena je 4. avgusta 1981. Trenutno je u svim medijima zbog intervjua koji je dala Opri i nedavnih životnih promena koje su ona i njen muž, princ Hari, ostvarili i time šokirali britansku javnost, ali i celi svet.

megan markl
Shutterstock 

Devica

Devica, princ Hari, mlađi je brat Vilijama. Dugo vremena javnosti je bio poznat po svojoj zabavnoj prirodi. No on ima i ozbiljnu i humanitarnu stranu. Služio je u Afganistanu i dugo je bio posvećen vojnoj karijeri. Voli da igra polo i ragbi. Otvorio je humanitarnu agenciju u Africi, za potrebe dece koja su HIV pozitivna. No princ Hari je aktivan i na drugim humanitarnim područjima. Ovih dana puni portale i naslovnice novina zbog intervjua koji je sa suprugom Megan Markl dao Opri. Rođen je 15. septembra 1984.

princ hari
Youtube 

Vaga

Princ Edvard, vojvoda od Kenta, unuk je kralja Džordža i kraljice Meri. Vojvoda je od Kenta već 75 godina. Rođen je 9. oktobra 1935. Više od 50 godina radio je za kraljicu i predstavljao je u zemljama federacije kada ona nije mogla da ide. Gotovo 30 godina bio je predsednik Engleskog fudbalskog udruženja. Ima troje dece.

Škorpija 

Škorpija Čarls, princ od Velsa, najstariji je sin kraljice i princa Filipa. Princ Čarls je oženio Kamilu Parker-Bouls, sada poznatu kao vojvotkinja od Kornvala. Par deli mnoge hobije. Vole da sviraju i sakupljaju umetnine. Princ Čarls je takođe strastveni polo igrač.

princ carls
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Strelac

Džejms Viskont Severn, unuk kraljice Eiizabete i sin princa Edvarda rođen je u znaku Strelca. Iako se u javnosti ne viđa puno, prema njegovom zvezdanom znaku, dečak je velikodušan, idealista i ima sjajan smisao za humor. Budući da ima samo 11 godina, videćemo  kakav će biti kad malo odraste.

Jarac

Nekada poznata tek kao Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, obožavana je u britanskoj javnosti gde je percipiraju kao modnu ikonu i trendseterku. Vojvotkinja je Vilijama upoznala na fakultetu 2003. godine. Njihov odnos oduvek  je bio pod lupom medija. Jedno vreme su nakratko raskinuli, ali je ubrzo nakon pomirenja usledila i veridba. Venčali su se 29. aprila 2011. nakon čega su dobili troje dece, Džordža, Šarlot i Lui. 

princ vilijem i kejt midlton
Shutterstock 

Vodolija

Sofi, grofica od Saseksa je Vodenjak, rođena 20. februara 1965. Udata je za princa Edvarda, najmlađeg kraljičinog sina. Par se venčao 1999. Sofi je do tada radila u PR službi, no nakon venčanja je napustila svoj posao i pridružila se suprugu u poslovnim avanturama i drugim angažmanima. Par ima dvoe dece, Luiz i Džejmsa.

Ribe

Princ Edvard, grof od Aseksa je u horoskopu Riba, rođen 10. marta 1964. Najmlađe je kraljičino dete i njen treći sin. Imao je produkcijsku kuću koja se bavila snimanjem dokumentaraca i drama, no često je bio izložen negativnim opaskama britanskih medija zbog zloupotrebe svoje titule i političkih veza. Njegov produkcijski angažman nešto je bolje prihvaćen u Americi, ali je ipak ugasio sve svoje firme nakon velikih finansijskih gubitaka. Posvetio se javnim dužnostima.

princ edvard
printscreen/youtube/ Sky News