Dan nakon što je svet izneadio intervju Megan Markl i princa Harija, kao i detalji koje su otkrili o kraljevskoj porodici, Kejt Midlton uslikana je u Londonu.

Paparaci su vojvotkinju od Kembridža uslikali u džipu u blzini Kensingotnske palate i nije delovala raspoloženo. Iako je na licu imala zaštitnu masku, jasno se vidi da je Kejt bila poprilično nervozna, ako je suditi po izrazu njenog lica.

kejt midlton
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Megan je u intervjuu otkrila kakav je odnos imala sa Kejt. Naime, ona tvrdi da ju je Kejt rasplakala pre venčanja, ali kako kaže, sve joj je oprostila, a nesuglasice su izgladile uz buket cveća koji joj je poklonila. Podsetimo, britanski mediji pisali da je Megan bila ta koja je rasplakala Kejt, što je Marklova sada to negirala.

"Ne, ne. Dogodilo se obrnuto. I to ne kažem kako bih nekoga omalovažala jer nedelja pre venečanja je bila veona naporna. Ona je zbog nečega bila uznemirana, ali izvinila se kasnije zbog svega. Problem je nastao oko haljina za devojčice koje su me pratile na venčanju, to me rasplako i zaista me povredila. Ali posle mi je donela cveće i poruku s izvinjenjem. Učinila je ono što bih ja učinila da znam da sam nekoga povijedila, samo da preuzmem odgovornost za to. To zapravo i nije bio sukob i mislim da nije fer zbog nje ulaziti u detalje toga jer se izvinila", zaključila je Megan u intervjuu.

Nema sumnje da se vojvotkinji od Kembridža nisu dopale reči Megan Markl, što prenose i strani mediji. Vidno nervozna, Kejt je žurila u palatu, a povodom intervjua za iz Palate se za sada nisu oglašavali.