Vojvotkinja od Kembridža veoma vodi računa o svojoj reputaciji u javnosti, a kako se ona ponaša kada kao i "obični" svet mora da obavi kupovinu otkrila je jedna korisnica Tvitera.

Nakon sahrane princa Filipa, kraljevska porodica okreće se svojim svakodnevnim obavezama, a kako su pisali britanski mediji, za decu princa Vilijama i Kejt je to povratak u školu nakon uskršnjeg raspusta.

Tim povodom, Kejt Midlton je sa dvoje svoje starije dece — princem Džordžom (7) i princezom Šarlot (5) — otišla u kupovinu, a vlasnica radnje je otkrila kako je to izgledalo. 

- Uvek sam bila fan Kejt Midlton... Danas je bila u jednoj od mojih radnji na Kings roudu sa Džordžom i Šarlot, a zbog onoga što mi moj tim kaže o tome kako se ponašala prema njima i kako se deca ponašaju jedno prema drugom sada je volim još više -   napisala je izvesna Aleksa.

Njena objava privukla je mnogo pažnje, te komentari ne prestajuda se nižu, a većinu je zanimali kakva je Kejt kada nije pod budnim okom predstavnika medija.

-Nisam bila tamo, ali je pričala s mojim timom. Deca su imala budžet kod su morala da se pridržavaju, sami su platili svoje stvari, svojim novcem. To su obična i dobro vaspitana deca i normalan roditelj koji radi pravu stvar, to je predivno -napisala je Aleksa.

Vojvotkinja od Kembridža često voli da sama ide u kupovinu, pa su je prošle godine uslikali kako sama izlazi iz jedne dečije knjižare, a jednom prilikom je primećena dok je sa ćerkom razgledala haljine.