Svet željno iščekuje 7. mart - dan kada će javnost imati priliku da vidi dugo najavljivani intervju princa Harija i Megan Markl koji su dali najmoćnijoj ženi iz sveta šou-biznisa Opri Vinfri.

U kratkoj najavi za intervju mogli smo da čujemo kako Hari priznaje da je strahovao od toga da se "istorija ponavlja", te da je napuštanje kraljevske porodice bilo "neverovatno teško".

U tizeru Megan ćuti dok jednu ruku nežno drži ruku na svom trudničkom stomaku, a drugom je uhvatila ruku svog supruga.

Iako u samoj najavi ne čujemo odgovore njegove supruge, Megan Markl, iz Oprinih pitanja može se naslutiti kakav će se razgovor voditi.

Voditeljka je upitala Megan kada je shvatila da je kraljevski život "gotovo neizdrživ", a onda je dodala: "Da li ste ćutali ili su vas ućutkivali?"

princ Hari i Megan Markl
Youtube 

Opra, čije lice odaje praktično zapanjenost iskrenošću slavnog para u ovom 90-minutnom intervjuu, rekla je: "Rekli ste mi neke prilično šokantne stvari".

Inače, Megan se pojavila u dugačkoj, lepršavoj haljini crne boje sa detaljima od belog veza, a uz nju je ponela klasične crne salonke od prevrnute kože i diskretan nakit. Odlučila se i za punđu i nešto dramatičniju šminku nego inače.

Hari je u tizeru od 30 sekundi, objavljenom u nedelju, rekao da mu je "laknulo" što će se otvoriti sa Megan pokraj sebe i da ne može da zamisli kroz šta je sve morala da prođe njegova majka jer je bila sama u tom procesu.

"Laknulo mi je i srećan sam što sedim ovde i razgovaram sa vama dok je moja supruga pored mene, jer ne mogu da zamislim kako je bilo mojoj majci u ovakvim trenucima, a bila je sama u tome pre toliko godina", rekao je Hari i dodao da je i njima "neverovatno teško, ali bar imaju jedno drugo". Niko nije očekivao ovakav odgovor princa Harija, te nas ne čudi što je tizer izazvao komentare na društvenim mrežama.

princ Hari
Youtube 

Podsetimo, intervju će biti prikazan na CBS mreži 7. marta u 20 časova po američkom vremenu.