Pre dve godine na svet je stigao sin Megan Markl i princa Harija. Maleni Arči juče je proslavio drugi rođendan rođendan, a njegovi roditelji su povodom toga pokazali svetu njegovu najnoviju fotografiju.

Objavili su je na službenoj stranici "Archwell", a na njoj je Arči pozirao na livadi s hrpom balona u ruci. Vrlo je verovatno reč o njihovoj kući u Montesitu, u kome supružnici žive od kada su službeno napustili svoje kraljevske dužnosti i preselili se u Ameriku.

"Tokom poslednje dve godine duboko smo dirnuti zbog topline i podrške koju smo dobili povodom Arčijevog rođendana. Mnogo vas je doniralo u dobrotvorne svrhe i njegov rođendan obiežilo vraćanjem kroz dobrotu srca.

Prikupljate sredstva za one kojima treba najviše i nastavite tako istinski i nesebično. Ostajemo neizmerno zahvalni", napisali su ponosni roditelji.

Inače, Arči celo vreme odrasta izvan fokusa javnosti, nema titulu princa, a svetu su odlučili da ga predstave dva dana nakon rođenja pozirajući ispred dvorca u Vindsoru, umesto na bolničkom stepeništu kako su to dosad radile Kejt Midlton i Harijeva majka princeza Dajana.

megan markl i princ hari sa sinom
printscreen/youtube/The Sun 

Prvo službeno pojavljivanje s većinskim delom kraljevske porodice zabeleženo na kamerama bilo je krštenje u julu 2019.