Nakon skandaloznog intervjua kod Opre Vinfri, mnogi su s nestrpljenjem isčekivali konačan susret Harija sa ostatkom kraljevske porodice sa kojima, logično, nije bio u dobrim odnosima.

Iako se navijalo za pomirenje, do toga ipak nije došlo, a Hari se vratio za Ameriku dan pre kraljičinog rođendana.

Sa druge strane, čini se da ga "preko bare" daleko više podržavaju nego u rođenoj Britaniji.

Međutim, sada su se pojavili navodi koji će bilo kakve izglede da se šteta zbog intervjua "sanira", svesti na nulu.

princ hari megan markl
Youtube 

Naime, The Sunday Times nedavno je objavio da autori Omid Skobi i Karolin Durand planiraju da dodaju nekoliko poglavlja svojoj biografiji "Pronalazeći slobodu" ("Finding Freedom") koja se bavi vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa. Knjiga je objavljena sredinom prošle godine i obrađuje njihovu vezu od početka 2016. godine, pa sve do naprasnog napuštanja kraljevske porodice 2020. godine kako bi se preselili u Ameriku.

Sada je najavljeno da će i intervju, kao i dešavanja sa sahrane princa Filipa biti dodatna poglavlja u proširenom izdanju biografije.

Takođe će biti dodate i optužbe da je Megan Markl maltretirala zaposlene, iako je to glumica demantovala više puta.

Iako biografija nije službena, odnosno, ni Hari ni Megan nisu dali zvanične informacije autorima, kako se navodi u medijima, ova knjiga temelji se na iskustvima autora kao kraljevskih novinara i rezultat je istraživačkog novinarstva.

Dankan Larkombe, autor Harijeve biografije, komentarisao je kako svaka mogućnost pomirenja kraljevske porodice i Harija i Megan ne postoji u slučaju da se otkriju nove negativne informacije ili razgovori Harija i porodice nakon sahrane.

meganmarkl princ hari
Paul Grover/Daily Telegraph / PA Images / Profimedia 

- To bi bila kap koja je prelila čašu. Kako bi im iko u kraljevskoj porodici više verovao? Zašto bi nakon tako nečega hteli da imaju ikakvog posla s njima? - rekao je.

Takođe se pretpostavlja da će se nova poglavlja dotaći i njihovih milionskih ugovora koje su sklopili sa Netliksom i Spotifajem.

Lakombe je takođe dodao da je Hari intervju video kao priliku da podrži suprugu jer ga je odnos porodice prema Megan povredio, ali da se sada kaje zbog svega.

- Jedini pobednici u ovoj tužnoj priči su dvoje autora - komentarisala je Kati Nikhol, autorka biografije "William i Harry", kao i knjige "Kate: Buduća kraljica".