Televizijska kuća CBS će voditeljki Opri Vinfri za emitovanje intervjua s Megan Markl i princom Harijem platiti između 7 i 9 miliona dolara.

Slavni par, s druge strane, za intervju neće biti plaćeni, ali stručnjaci tvrde kako će im to pomoći u izgradnji njihovog brenda na kojem su već zaradili milijardu dolara, piše Daily Mail.

Par je u decembar 2020. potpisao unosan ugovor sa striming servisom Spotify, a pre toga su s Netflixom sklopili ugovor vredan 100 miliona funti.

Sav sadržaj producira njihova produkcijska kompanija Archewell Audio koju su osnovali prošle godine. 

Iz televizijske kuće smatraju da će emitovanjem intervjua vratiti uloženi iznos jer se očekuje da će ga gledati milioni.

princ hari i megan markl
Youtube 

Prema snimcima koji su do sada procurili, očekuje se i kako će Megan i Hari otkriti brojne nepoznate i sočne detalje o kraljevskoj porodici i životu na dvoru. Megan je u najnovijem isečku otkrila kako nije smela sama da donosi odluke dok je bila deo kraljevske porodice, a saznalo se i koji im je nadimak dala.

Delovi intervjua objavljeni su u trenutku kada Bakingemska palata istražuje navode da je vojvotkinja maltretirala svoje osoblje

Prvi ih je objavio list The Times i to nakon što je snimljen razgovor s Oprom. Megan je optužbe nazvala "najnovijim napadom na sebe". 

Izvor blizak paru otkrio je kako Megan za puštanje priča i laži o njoj i princu Hariju u medije krivi vojvotkinju Kejt Midlton, vojvotkinju Kamillu Bouls i princa Čarlsa.

princ hari i megan markl
Shutterstock 

Princ Hari je nedavno rekao da se odrekao kraljevskih dužnosti kako bi sebe i svoju porodicu zaštitio od "toksične" situacije koju su proizveli britanski mediji i koja je "uništavala moje mentalno zdravlje".

Intervju Harija i Megan u SAD-u će biti emitovan u nedelju 7. marta, a svi jedva čekaju da čuju šokantne detalje koji će biti otkriveni i nakon kojih, čini se, više ništa neće biti isto.