Megan Markl bila je miljenica britanske štampe, sve do momenta dok ona i Hari nisu odlučili da se odreknu svojih kraljevskih dužnosti i odsele se u Ameriku.

Megan Markl smatra da je žrtva proračunate kampanje koju protiv nje vodi kraljevska porodica, što je potvrdio njen advokat.

Advokat Harija i Megan govori da su napisi o tome kako je Megan kriva za odlazak nekolicine ljudi uzdrmali njegovu stranku, ali i kako je očito da to čine samo kako da bi se kraljevska porodica opravdala pre nego što u javnost izađe intervju.

Megan i Opra
Youtube 

Izašao je mali deo intervjua s Oprom Vinfri (67) koji ćemo ovih dana imati prilike da vidimo, a iz Velike Britanije dolaze informacije kako je Megan maltretirala i isterala dva radnika iz palate i namerno narušila poverenje u trećeg.

Markl kaže da je "The Times" pod uticajem britanske kraljevske porodice koja ima za cilj da šalje u javnost dezinformacije o njoj, i da govori o tome kako se loše ponašala prema zaposlenima u palati. Sve to je objavljeno svega nekoliko dana pre intervjua da bi se stvorila loša slika o njoj.

Kraljica elizabeta
Shutterstock 

Iz kraljevske porodice sinoć su rekli da je radnik Kensingtonske palate progovorio o maltretiranju pre nego što su Megan i Hari (36) otišli u Ameriku i napustili svoje dužnosti na dvoru.

Supružnici napominju i kako se ovo sve namerno napravilo samo kako bi rekli svoju stranu priče, doduše lažnu, i kako bi lakše podneli sve ono što su Megan i Hari rekli u intervjuu.