Samanta Markl(56), polusestra Megan Markl, s kojom inače nije u dobrim odnosima, obrušila se na nju nakon intervja sa Orpom Vinfri i tvrdi da je u celom razgovoru istina totalno ignorisana i izostavljena, a priložila je fotografije i dokumente kao dokaz, piše Daily Mail.

Samanta je priznala i da ne gaji baš nikakve simpatije prema Megan, koja je između ostalog u intervjuu priznala da se borila sa samoubilačkim mislima, a njena polusestra je optužuje da svoju depresiju iskoristila kao izgovor da tretira ljude poput smeća.

Megan je u intervjuu Opri rekla da je odgojena kao jedino dete u svojoj porodici i da je Samanta uopšte ne poznaje, ali ona tvrdi kako je to daleko od prave istine.

"Ne znam kako može da kaže da je ne poznajem i da je bila jedino dete. Imamo fotografije snimane tokom celog života. Pa kako me onda ne poznaje", izjavila je Samanta u video javljanju za Inside Edition i pritom pokazala svoje i Meganine fotografije, od kojih je poslednja snimljena 2008. godine.

samanta markl
Youtube 

Naime, Opra je pitala Megan za Samantinu knjigu koju je objavila "The Diary of Princess Pushy's Sister", šta misli o njoj na što joj je Megan odgovorila da je Samanta ne poznaje i da je nije videla gotovo 20 godina.

Međutim, Samanta je to opovrgnula i pokazala njihove zajedničke fotografije kao dokaz da Megan ne govori istinu. Megan ipak tvrdi da je Samanta promenila svoje prezime u Markl tek nakon što je ona počela da izlazi s princem Harijem, kako bi to pokušala iskoristiti u svoju korist.

"Preminovala se u Markl kada smo Hari i ja započeli vezu. Stoga, mislim da to dovoljno govori", izjavila je Megan.

Međutim, Santa tvrdu da to nije istina.

megan markl
Youtube 

"Bila sam Markl pre nje i čudno mi je što govori da sam prezime promenila kada je upoznala Harija. Markl je uvek bilo moje prezime", izjavila je i potom kao dokaz pokazala dokument s promenom imena koji datira iz decembra 1997. godine i svoju fakultetsku diplomu na kojoj piše ime Samanta M. Markl.