Megan Markl vojvotkinja od Saseksa nekad je bila glumica u usponu, a svet ju je znao kao Rajčel iz serije "Suits". Gotovo preko noći život joj se iz korena promenio kada je postala deo britanske kraljevske porodice i supruga princa Harija. Iako se činilo da živi život iz bajke, stvari su se ipak pokazale drugačije, sudeći po njenom ponašanju proteklih meseci.

Ali podsetimo se kako je Meganin život izgledao pre ulaska u kraljevsku porodicu... 

Rođena je u Kaliforniji, a njeni roditelji rastali su se kada je imala šest godina. Pred kamerama se pojavila u jednoj reklami kada je imala 11 godina, a osim glume neko joj je vreme bila primamljiva i karijera političarke.

Gluma je prevagnula, a Megan je na početku karijere govorila kako je imala problema sa svojom rasom. "Nisam bila dovoljno crna za neke uloge niti sam bila dovoljno bela za druge", govorila je onda.

Megan Markl
Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dosta pažnje privlačila je i privatnim životom, i uvek je bila na meti najvećih svetskih tabloida. Za producenta Trevora Engelsona udala se 2011. godine nakon pet godina veze, ali su se rastali dve godine kasnije. Jedno je vreme ljubila Korija Vitela, slavnog kuvara, a i ta veza je takođe potrajala dve godine.

U junu 2016. godine započela je vezu s britanskim princem Harijem i tako je u vrlo kratkom roku postala meta svih svetskih tabloida. Megan je tada morala da promeni mnoge stvari u svom životu, a i ponašanju.

Nakon što je objavljeno da su zajedno Megan je, po pravilima kraljevske porodice, morala da obriše svoj profil na Instagramu, ali i blog "The Tig" koji je vodila. Razlog je taj što članovi kraljevske porodice ne smeju da imaju lične naloge na bilo kojoj društvenoj mreži.

Megan Markl
Instagram 

Od tog trenutka dosta se promenio i njen stil. Naizgled jednostavan, stil Megan Markl postao je krajnje prefinjen, a ona je u svakom trenutku pazila šta ima na sebi kada izlazi u javnost. Iako je ranije negovala holivudski ležerni stil, Megan već poslednjih nekoliko godina gledamo u svim medijima u elegantnijim varijantama.U galeriji možete pogledati i izbrisane slike sa Instagrama, ali i kako je Megan izledala pre nego što je upoznala princa Harija:

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre