Živimo u vremenu kada estetska hirurgija ne samo što nije ništa novo, već je postala gotovo svakodnevica.

Ne samo što je prisutpačnija, pa ne morate odvajati više ni tolike sume novca za blage korekcije, poput dopunjavanja usna ili botoksa, već se iz dana u dan i sve više normalizuje, odnosno, ako ti se nešto ne dopada na sebi, popravi!

Naravno, ne treba preterivati kao neki. Svakako vam nije cilj da izgledate poput voštane figure (poput Madone), ili da unakazite telo intervencijama koje vam nisu potrebne.

Umerenost pre svega i na prvom mestu, neopterećivanje trenutnim trendovima i standardima lepote. Da, možda ruske usne jesu trenutni hit, ali i ne stoje svima. Naravno, ne zaboravite i da mnoge zvezde čije bi karakteristike i sami voleli da posedujete neretko fotografije obrađuju, te se nema pravi uvid u to kako zapravo izgledaju, sve dok ih ne sretnete uživo.

estetska operacija
freepik/lookstudio 

Baš iz tog razloga, rešili smo da porazgovaramo sa našim čuvenim estetskim hirurgom Branislavom P. (prezime poznato redakciji) u nameri da saznamo čije usne, nos i grudi su najpopularnije u Srbiji.

Odgovor nas je, blago rečeno, iznenadio.

Iako doktor Branislav kaže da su neke starlete i dalje "uzor" mahom mlađim devojkama koje žele određene promene, zapravo se na listi najtraženijih konstantno provlači nekoliko imena.

Kada su u pitanju usne, verovali ili ne, ta titula i dalje pripada manekenki koja je nekada vladala modnim pistama. U pitanju je Žizel Bunšen, i kako kaže, ona je i dalje najtraženija po pitanju toga.

zizel bunsen
Shutterstock 

Naravno, ruske usne jesu popularne ali su i prolazan trend, a pored slavne manekenke mnogi žele i usta poput Breskvice, ali onakva kakva je imala na početku karijere.

breskvica
Instagram screenshot 

Kada su operacije nosa u pitanju, tron drži jedna pevačica, a to je mlada Elena Kitić. Kako Branislav tvrdi, najviše žena traži upravo takav oblik, iako hirurg kaže da je ga je na prvom mestu potrebno prilagoditi vašem obliku lica. Kako ističe, devojke bukvalno nose njene fotografije "plastičarima", ali ovako nešto ne stoji svima.

nos elene kitic
Instagram 

Takođe ističe da se mnogima dopada i njena vilica, kao i usne, ali i jagodice.

Sledeće na listi su Emina Jahović i Anastasija Ražnatović. Takođe, na listi se nalaze i neke rijaliti učesnice sa njihovim "barbie" nosem koji je ovde popularan u poslednjih par godina.

I naposletku, kada je reč o grudima, i tu vodi Anastasija Ražnatović jer nije preterala sa veličinom, već savršeno odgovaraju njenoj građi. Branislav kaže da je na ceni prirodniji izgled, te "lopte" nisu ono što je poželjno, već dame žele da grudi imaju što normalniji, "kruškast" oblik.

anastasija raznatovic
Instagram /, Anastasija Ražnatović 

Od stranih zvezda prednjači Megan Foks, Điđi Hadid i naravno, Kajli Džener koja iako tvrdi da nije operisala grudi, mnoge fotografije pokazuju da je upravo obrnuta situacija

kajli dzener
TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, doktor je istakao da nema ničeg lošeg u tome ako želite da "popavite" deo koji vam se ne dopada na telu. Ali da je veoma bitno da zapamtite da operacije ne mogu da poprave vas, kao vas, odnosno kakvi ste kao osoba, i na prvom mestu, možda i najvažnije, da izaberete proverene stručnjake za sve, pa čak i najmanje intervencije jer posledice mogu biti katastrofalne ako padnete u pogrešne ruke.

Instagram, printscreen/instagram Srpkinje žele lica ovih poznatih žena

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

Elena Kitić i Milan Radulović Laća instagram/elenakitic