Jelena Karleuša mnogo novca ulaže u svoj izgled, a pored toga što nosi modne krpice svetski poznatih dizajnera, ona isto tako neguje i svoje telo.  Jelena je ovaj put rešila da osvežila svoje usne, dajući im takozvani "ruski volumen" koji je trenutno najpopularniji u svetu.

"Šta reći? Svetska zvezda kod mene... Pored cele Evrope i šire, izabrala je baš mene. Hvala na poverenju", napisala je vlasnica jednog salona u Novom Beogradu u kojem je izvedena intervencija.

Jelenu je uslikala odmah nakon intervencije još jedna od devojaka iz salona, a može se reći na osnovu njenog osmeha i podignutog palca da je Karleuša prezadovoljna svojim novim senzaulnim usnama.

Povećavanje usana ovom metodom postala je veoma popularna u svetu ali i u Srbiji.

jelena karleuša
Print Screen/Instagram Jelena Karleuša 

"Reč je o površinskom ubrizgavanju hijaluronskih filera, koji daju oblik usana naglašenih kontura. Ta kontura potom se uklapa sa usnama 'pufnastog' volumena. Za razliku od klasične procedure uvećavanja, koja se zasniva na isticanju prirodnog oblika, ovde se kreira potpuno novi oblik," rekla je dr Snežana Nena Miletić, specijalistkinja estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije. Procedura uvećavanja usana traje oko 30 minuta, pod lokalnim anestetikom, i nije bolna ali jeste neprijatna. Košta oko 200 evra, dok je u inostranstvu cena nešto veća.

jelena karleuša
Instagram 

Ekstremnije se naglašava Kupidonov luk, ali je ujedno i volumen povećan. Efekat traje šest do osam meseci, a naravno, na trajanje filera utiču i metabolički procesi, kao i način života - izlaganje Suncu i pretarana fizička aktivnost utiču na brže apsorbovanje hijalurona.

usne jelene karleuše
Instagram 

Po čemu se ruske usne tehnika razlikuje?

Za razliku od tradicionalnih filera za usne, kod ruske tehnike u usne se ubrizgava proizvod okomito počevši od dna usne i povlačeći proizvod prema van prema usnoj granici. Umesto da krene od ruba usne i radi prema unutra, injektor radi na proizvodu iznutra prema van.

Ruske usne - cena

Zbog dodatnog vremena i proizvoda koji su uključeni u rusku tehniku za usne, možete očekivati da ćete platiti malo više nego što biste platili za tradicionalno povećavanje usana hijaluronom. Cena se kreće od oko 200 evra pa naviše.

Koliko traje tretman povecanje usana?

Tretman ruska tehnika usana traje od 30 do 45 minuta, uključujući vreme za pripremu.

Koliko traju ruske usne?

Zavisno o proizvodu, ali često je to period od 12 do 18 meeseci, uz nadogradnju svakih 6 do 9 meseci.

Instagram Poznata pevačica rešila je da osveži svoj izgled, a odlučila se da istakne volumen svojih usana ruskom tehmikom.

Kako izgleda proces povećavanja usana ovom metodom, pogledajte u videu ispod: