Rešili smo da malo zavirimo na polje noviteta i s obzirom da je mesec decembar, imali smo i šta da zateknemo. Ovo je period kada se većina polako sprema za praznike i traži poklone za svoje najmilije. Ukoliko želite pažljivo odabran i koristan poklon a nemate veliki budžet, proizvod za usne je odličan izbor.

Njih svaka devojka i žena uvek imaju pri ruci ili u tašnu ali većina ne bi sebi priuštila skupi balzam ili sjaj za usne. Zato predlozi koji slede mogu biti idealan poklon i prava mala poslastica.

 A evo šta smo pronašli od najnovijih proizvoda koji su izašli na tržište ovih dana.

Too Faced Peach Bloom balzami za usne su dodatak dobro poznatoj kolekciji Peach familije. Pored savršene nege, oni dolaze u pet nežnih nijansi sa dizajnom srca u sredini.

Fenty Beauty Gloss Bomb Cream sjaj koji dolazi u pet novih nijansi. Daje visok sjaj usnama i ostavlja divnu boju uz teksturu koju ćete voleti.

Charlotte Tilbury Magic Lip Oil Crystal Elixir uljani sjaj za usne koji dolazi u tri nove limitirane edicije. Osetite moć seruma i ulja u ovoj negujućoj formuli za nežne usne.

Lanolips Golden Lip Water omiljeni balzam za usne sada dolazi u formi tečnog zlata. Ima nelepljivu formulu i može se nositi sam ili kao toper preko omiljenog karmina.