Svi ljubitelji legendarne serije "Sex And The City" jedva su dočekali izlazak njegovog nastavka "And Just Like That", gotovo 25 godina nakon snimanja prve epizode.

Nakon podvojenih mišljenja o prvoj sezoni, trenutno se snima druga, iako je i sama autorka serije (koja je glavni lik Keri Bredšo utemeljila na sebi) iskreno rekla da se više ne može poistovetiti s njom.

Kristin Dejvis danas.
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

"Neprijatno sam iznenađena zbog mnogo odluka donesenih u novoj seriji. HBO je Sari Džesiki Parker i Majklu Patriku Kingu dao franšizu iz raznih razloga i ovo su smislili. To više nisam ja. Keri je završila kao luckasta žena koja se udala za jako bogatog tipa. To nije moja ili priča nekih mojih prijateljica. Ali, eto, televizija ima svoju logiku", istakla je nakon što je prva sezona nastavaka ugledala svetlo dana.

Kristin Dejvis danas.
Youtube 

Neki su kritikovali lošiju modu od očekivanog, drugi su komentisali kako su likovi "postali gluplji". Takođe, dosta kritika dobio je i izgled glavnih glumica, ali sasvim neopravdano jer - žene prirodno stare. Ipak, poseban je negativan tretman dobila Kristin Dejvis koja tumači lik Šarlot Jork jer se podvrgnula tretmanima i okrenula poduhvatima estetske hirurgije.

"Šarlot ima novo lice", "Šta je Šarlot uradila svom licu", "Potpuno razumem pritisak da žene moraju da izgledaju na određeni način i verovatno ću i sama imati plastičnu operaciju, ali Kristin izgleda kao Džoker iz Betmana", "Svaki put kad pokažu lice Kristin Dejvis, pitam se koliko je platila za tako užasnu plastičnu operaciju. Nekada je bila prirodna lepotica", samo su neki od brojnih komentara s kojima se Kristin morala suočavati.

Sada su je paparaci ponovo fotografisali na snimanju novih epizoda druge sezone serije, a komentari su ostali isti.

Kristin Dejvis je podlegla estetskim operacijama.
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Danas je ova 58-godišnja glumica popustila pod pritiscima iako je tokom godina nekoliko puta zagovarala ideju da ne planira da ide pod nož jer se plaši intervencija, ali i konačnih rezultata.

"Svako misli da može da komentariše šta god želi i piše kako mu se sviđa ili ne sviđa naša kosa, naša lica, bilo što... To je postalo toliko intenzivno da sam ostala u šoku. Ljuta sam, a ne želim to da budem, pa sam prestala da čitam komentare", rekla je Kristin Dejvis o kritikama koje je dobila nakon premijere, dodajući:

Kristin Dejvis nekada.
Shutterstock 

"Svake nedelje su pisali o mom kruškolikom obliku tela, ali to mi tada definitivno nije bio kompliment. Izluđivalo me jer to tada nisam mogla da zaustavim, a ništa drugačije nije ni sada. Biću iskrena, osećam da ću reći svima: Je**te se ljudi, radite bolje ako mislite da možete. Tako se osećam. Problem je s društvenim mrežama jer ne znate ništa o ljudima s druge strane. Oni su samo tu da bacaju "bombe" koje će vas povrediti. I to me ljuti", iskrena je glumica.

Kako je glumica izgledala pre estetskih zahvata i kako izgleda danas, pogledajte u galeriji.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia Kristin Dejvis nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!