Verujemo da svi imamo omiljene slavne ličnosti kojima se divimo, ili koje su nam uzori za neke stvari. Možda ste i pomislili nekad kako bi to bilo da radite za njih ili sa njima, međutim, u poslednje vreme sve više bivših asistenata i zaposlenih na različitim mestima oglasilo se na mrežama i progovorilo istinu o ponašanju onih za koje smo mislili da su prave "mice".

Mice, mice... ali samo pred kamerama, kako stvari stoje.

Uzmite primera radi Kim Kardašijan. Nedavno su se pojavili naslovi o konfliktu dadilje i njene sestre Kortni. Kim je tada izrazila neslaganje zbog Korntninog ponašanja i rekla da dadilja neće dobiti otkaz, kao i da voli da dugo sarađuje sa istim ljudima u koje ima poverenja.

Ali... šta ako je stvarnost zapravo potpuno drugačija?

Ako je verovati njenim bivšim zaposlenima, Kim je zapravo gazdarica iz pakla, a nedavno se sedmoro bivših radnika okupilo i podiglo tužbu protiv najpoznatije Kardašijanke.

kim kardasijan
Instagram 

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu možda daje milione na trivijalnosti i odnedavno je zvanično milijarderka, ali izgleda nije tako raspoložena da plaća svoje zaposlene.

Kako tvrde njeni bivši zaposleni, dok su radili u njenoj vili, vrednoj 60 miliona dolara, susreli su se s nizom problema: nikad im nije isplaćivala njihovu zaradu na vreme, a oduzimala im je čak 10 odsto plate za porez, a potom ga nije uplaćivala. Jedna od bivših radnika, koja danas ima samo 16 godina, kaže da je radila prekovremeno kad ne ide u školu, odnosno više od dozvoljenih 48 sati nedeljno.

Jedan je rekao da je nakon svog radnog vremena na poslu radio  kao baštovan kod Kim, koji je nakon što je pitao hoće li mu se prekovremeni rad dodatno platiti zbog svog pitanja dobio — otkaz!

Kim im je, uz to, navodno ostala dužna određenu svotu. Najpoznatija rijaliti zvezda inače je poznata po hvalisanju kako odlično tretira svoje zaposlene, međutim, izgleda da ipak nije sve onako kako tvrdi. 

Da li će se otkriti još neke tajne iz života i da li će se neko još pridružiti tužbi, ostaje da vidimo u narednom periodu.