Sada kada se kovid situacija konačno stišava, te se nazire kraj borbe sa virusom koji je doslovce zaustavio svet na godinu ipo dana, ne čudi što pojedine zvezde tek sada otvoreno pričaju o svom iskustvu sa koronom.

U većini slučajeva kako su rekli, nisu želeli da dižu paniku, pogotovo ne u momentima kada im je jedino bilo bitno da se što pre oporave. Međutim, u poslednjoj epizodi "Keeping up with the Kardashians", Kim je otkrila da je bila pozitivna na virus prošle godine malo pre polaganja ispita na pravnom fakultetu.

Zvezda, koja je ćerka pokojnog advokata Roberta Kardašijana, koji je 1995. zastupao O' Džeja Simpsona, rekla je da je njen sin, petogodišnji Seint, virus najverovatnije pokupio u vrtiću i da ju je tako zarazio.

Njeno ostalo troje dece takođe je bilo pozitivno i snimanje porodičnog rijalitija zaustavljeno je dve nedelje. Kim je sada otkrila kako je izgledala njena borba sa bolešću:

- Trebalo je da radim 12-časovne sesije svakodnevno pred test, a ja sam se osećala tako bolesno i tako grozno sa kovidom da sam jedva mogla da ustanem iz kreveta i učim - rekla je i navela simptome uključujući kašalj, iscrpljenost i povišenu temperaturu.

Kako kaže, uprkos svemu, odlučila je da izađe na ispit.

- To mi je bilo najteže što sam ikada morala da učinim. Definitivno se osećam kao da sam ovog puta na testu znala više nego prošli put.

kim kardasijan
Instagram 

- Zaista sam samouverena u vezi s tim. Ako prođem, čudo je, jer sam imala kovid - kaže najpoznatija Kardašijanka.

Međutim ,rezultati koji su je sačekali ove nedelje pokazali su da ipak nije prošla ispit.

- Ne odustajem i spremam se da ponovo pokušam - rekla je Kim.

Kako se navodi na sajtu Univerziteta Kalifornija "baby bar", odnosno završni ispit na kraju prve godine održava se svake godine u junu i novembru, tako da ne sumnjamo se Kim ovog puta bolje pripremila.

Takođe, nakon emitvoanja poslednje epizode rijalitija, Kim je demantovala navode da se cela porodica zarazila kovidom nakon kontroverznog rođendanskog odmora u oktobru prošle godine.

- Tada niko nije dobio kovid - objasnila je i dodala:

- Seint ga je prvi imao u našoj porodici, a ja sam primetila simptome nakon nekoliko dana, s obzirom da sam brinula o njemu.

Međutim, Kim nije jedina koja je u Kardašijan porodici imao kovid. Zapravo njena sestra Kloi borila se sa virusom početkom prošle godine. Kardašijanka je bila jako loše, a testiranjem potvrđena joj je korona. Njena majka Kris Džener pojavila se u emisiji uplakana govoreći da je za pomoć pozvala sakog lekara kojeg se setila.

kloi kardasijan
Youtube 

Kloi se snimila vidno izmučena i promukla, rekla je da je u karantinu u svojoj sobi, a ispričala je da je povraćala, tresla se i imala momente kada joj je bilo mnogo hladno. Istakla je da je imala i strašne glavobolje i da ju je u grudima peklo od kašlja.

Takođe je koronu dobio i Kimin uskoro bivši suprug Kanje Vest. Kako kaže, bolovao je u martu prošle godine, a za porodicu su ovo bili teški trenuci.

- Kanje je imao koronu na početku, kada niko nije znao o čemu se radi. Bilo je tako užasno i nepoznato. Imala sam četiri bebe i nikoga pored mene da mi pomogne.

kanje vest
Shuterstock Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

- Morala sam da menjam njegove čaršave i da mu pomognem da ustane iz kreveta kada se nije osećao dobro. Bio je to izazov jer je bilo nepoznato. Menjajući njegove čaršave sa rukavicama i štitom za lice je bilo zastrašujuće vreme. Možda našoj planeti treba pauza - rekla je Kim tom prilikom.