Pre mesec dana, kada je objavila vest da je rijaliti programu „Keeping Up with the Kardashians“ došao kraj, Kim Kardašijan rastužila je svoje fanove. Tada se zahvalila na velikoj podršci i milionskom auditorijumu ali nijednog trenutka nije navodila razloge takve odluke.

„Veoma smo zahvalni svima koji su nas gledali tokom godina - bilo da su vremena bila dobra ili loša za nas. Videli smo sve, suze, smeh, mnogo veza i dece. Zauvek ćemo biti zahvalni na divnim uspomenama i ljudima koje smo sreli tokom ovog puta”, napisala je tada Kim na svojim društvenim mrežama.

U intervjuu za magazin „Grazia“ odlučila je da po prvi put otkrije razloge gašenja rijalitija koji je proslavio njenu porodicu.

„Ovo je bio san svih nas. Nikad nismo mislili da ćemo snimiti drugu sezonu, a snimili smo ih 20. Toliko se toga trenutno događa da nam jednostavno treba pauza i malo vremena da se pregrupišemo”, otkrila je ona.

Osim toga, Kim je u intervjuu objasnila da je jedan od razloga taj što njene sestre sada imaju decu kojoj je potrebno posvetiti se.

„Mi živimo tako velike živote. Plakala sam ceo dan kad smo objavili da će sledeća sezona biti poslednja. Bilo je baš emotivno”, poručila je ona.