Iznenadni odlazak sa televizije „Prva“ jednog od najpopularnijeg voditeljskog para Srđana Predojevića i Jovane Joksimović dogodio se preko noći, a ova vest je nekoliko dana bila glavna tema u domaćim medijima. Nejasnoće i nepoznati detalji učinili su da se ovaj dvojac tokom tog perioda ne oglašava, a potom je Jovana Joksimović otkrila čitav niz događaja, o čemu detaljnije možete čitati OVDE.

„Prva“ televizija odlučila da je da emisiju „Jutro“ poveri Filipu Čukanoviću i Mariji Savić Stamenić, kojima se pridružuje i Marijana Tabaković.

Marijana je diplomirani novinar Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Svoje prvo novinarsko iskustvo stekla je na radiju “Deutsche welle” u Bonu, ali gledaoci je pamte kao voditeljku emisije „Beograde, dobro veče“ na kanalu „Studio B“. Marijana ima dvanaestogodišnju karijeru u informativnom programu, a timu „Prve“ televizije pridružila se početkom ove godine.

Do sada je bila jedan od urednika emisije „150 minuta“, a od sada Marijanu gledamo radnim danima sa Filipom Čukanovićem u emisiji „Jutro“.

Ne krije sreću zbog novog poziva kojim se pohvalila na društvenim mrežama.

„Novi izazovi i nova uzbuđenja. Vidimo se uskoro!“, napisala je Marijana.

Kako kaže, trema je u njenom slučaju uvek prisutna kada se radi o programu koji se emituje uživo.

„Onaj ko kaže da nema tremu, njemu nije stalo do onoga što radi. Trema mora da postoji, ali ona pozitivna, koja gura napred. Samoj sebi sam najveći kritičar, jer znam da uvek može bolje. Želim da ispunim i svoja i očekivanja gledalaca koji moraju da budu informisani na pravi i kvalitetan način. Dobro proverena i tačna informacija je srž svega! Verujem da se ne kaže za džabe da se po jutru dan poznaje. Zato ću se potruditi da taj početak dana bude što prijatniji za naše gledaoce i informativno najsadržajniji”, rekla je Marijana Tabaković.