Bivša glumica i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari na leto će dobiti drugo dete. Strani mediji pišu kako će njihova ćerka biti ta koja će promeniti istoriju kraljevske porodice.

"Hari i Megan već su ušli u istoriju zbog svega što su učinili, a što niko u porodici nije ranije. Njihova ćerka će verovatno da krene tim putem i da ruši barijere", rekao je za strane medije stručnjak za kraljevsku porodicu.

Navodi kako je moguće da kraljevski par neće odabrati titulu za svoju devojčicu, baš kao što to nisu učinili kada se rodio njihov sin Arči. Strani mediji pišu kako bi joj eventualno mogli da joj daju titulu 'Ledi'.

megan markl i princ hari sa detetom
printscreen/youtube/The Sun 

Zbog toga su već ranije krenula nagađanja kako bi ćerkici mogli da daju ime Dajana kako bi mogli da je oslovljavaju s Ledi Di, poput Harijeve mame.

Ćerka Harija i Megan biće posebna i po tome što će biti prva kraljevska beba koja nije rođena u Velikoj Britaniji. Osim toga, ako se Megan porodi u Kaliforniji i ako zadrži američko državljanstvo, njihova devojčica će automatski postati američka državljanka.

megan markl i princ hari cerka
Paul Grover/Daily Telegraph / PA Images / Profimedia 

Inače, Megan je nedavno odlučila kako će otkazati "baby shower" zabavu, koja je zamišljena kao zabava u organizaciji buduće mame ili njenih prijateljica kako bi se sam dolazak bebe proslavio, što inače pripadnici kraljevske porodice ne praktikuju.

Isprva je želela raskošnu zabavu kako bi proslavila dolazak ćerke, ali do toga neće doći. Misli da zbog pandemije takvo slavlje nije prikladno.

megan markl cerka
Youtube 

"Smatra kako veliki "baby shower" s gomilom poklona sada nije u redu. Postoji previše svađa u svetu da bi se takve stvari organizovale", rekao je izvor za strane medije.