Megan Markl i princ Hari čekaju svoje drugo dete, devojčicu, a u javnosti još uvek nije poznat predviđen datum rođenja, iako se zna da će beba stići tokom ovog leta.

Par već ima dvogodišnjeg sina Arčija, a iako nisu želeli da angažuju dadilje kada se rodio, na kraju su ipak poslušali savete sa dvora, otkrili su kraljevski biografi i stručnjaci.

"Nakon što je Arči došao na svet, hteli su pomoć sa uspostavljanjem njegovih navika spavanja, pa su zaposlili noćnu dadilju, ali Megan joj je dala otkaz nakon samo nekoliko dana", otkrio je novinar Omid Skubi, autor biografije "Finding Freedom" o Megan i Hariju

Iz pravnih razloga nije javno naveo razlog otkaza, ali celu situaciju jeste nazvao "incidentom" zbog kog se par boji da ponovno zaposli dadilju.

Negde u to vreme javili su se i prvi navodi da je glumica maltretirala zaposlene na dvoru i često bila nerealna u zahtevima, te se sumnja da je i ovde o tome bila reč.

Inače, Meganina majka navodno puno pomaže sa čuvanjem i odgajanjem njihovog sina, pa se nagađa da će biti još više uz njih sada kada stigne drugo dete.