Kim Kardašijan je zvanično pokrenula postupak brakorazvodne parnice, prenosi eonline.

Kako prenosi pomenuti portal, rijaliti zvezda je danas podnela zahtev za razvod braka od repera Kanje Vesta, a zatražila je zajedničko starateljstvo nad njihovom decom.

"Došlo je do te tačke da već mesecima nisu proveli vreme zajedno kao bračni par", otkrio je izvor blizak poznatoj starleti i dodao:

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Shutterstock 

"Viđali su se zbog dece, ali već neko vreme žive odvojeno. Kim je već duže vreme znala da je njihov brak gotov".

"Kanje već nekoliko meseci ne živi sa Kim i decom. Kada se viđa sa decom, nalazi se s njima na drugom mestu", objasnio je isti izvor i napomenuo da reper može da vidi Nort, Sejnta, Čikago i Psalma "kada god želi". Iako je Kim podnela zahtev za razvod braka, Kanje i dalje nosi burmu, što su juče zabeležili paparaci.

Kanje Vest
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre iseljenja, Vest je živeo u Vajomingu, ali se tada vratio u Kaliforniju, gde drugi izvor kaže da se "fokusirao na svoj posao“. Što se tiče Kim Kardašijan, ona je "krenula dalje i zabavlja se u ovoj fazi svog života."

Nort, Čikao, Sejnt i Psalm
Profimedia 

Kim i Kanje počeli su da se zabavljaju u aprilu 2012. godine, a dve godine kasnije venčali su se u maju mesecu. U braku su dobili četvoro dece - ćerke Nort i Čikago i sinove Sejnta i Psalma.