Ceo svet i dalje bruji o vezi Kanjea Vesta i Irine Šajk. Zapravo, iako su mnogi bili mišljenja da nakon Kim neće naći bolju, reper ih je sve demantovao kada je za sledeću devojku izabrao jednu od najprirodnijih lepotica.

Što bi se reklo - "in your face", da budemo pristojni.

Međutim, ništa to ne bi bilo tako čudno, da samo dan ranije Kim nije postavila emotivne objave na Instagram i poručila mu da će ga zauvek voleti, a takođe je u nedavnom okupljanju Kardašijanki rekla da joj je žao zbog svega, i da zna da ga je izneverila.

No, ruku na srce, Kanje nije bio nikakvo nevinašce. Godinama se borio sa brojnim mentalnim poremećajima, zbog kojih dugo nije želeo da potraži pomoć, zbog čega je njihova veza trpela. I dalje se pamte silni ispadi, ali i optužbe na račun drugih izvođača, kao sa Tejlor Svift i slično.

kim i kanje tokom braka
Profimedia Par tvrdi da među razlozima za razvod ne postoje nikakve "ružne" stvari

Takođe, mnogi su mišljenja da je Kanje jednostavno morao da sledi upustva "Kardašijan mašinerije" te da ga je to uništilo. Provlačili su se i navodi da Kim zarađuje više od njega, kao i da je bez nje ništa ali to nije potpuno istina.

Naime, Kanje zahvaljujući unosnim ugovorima mimo muzike, a potovo kroz njegov brend "Yeezy" zarađuje još uvek daleko više od slavne Kardašijanke.

kanje vest
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Sa druge strane, iako je isprva svet bio na Kiminoj strani kada su se pojavili navodi o razvodu, polako počinje da uočava da nije baš sve onako kako se činilo na prvu.

Kim jako dobro ide na nekim poljima, ali sa druge strane, nedavno se žalila kako nikako ne može da položni pravni ispit, koji je pala po treći put nedavno, a ima i problema da nađe partnera.

Podsetimo, nedavno su se pojavili navodi da Kanje ima novu devojku, nakon čega su uhvaćeni u romantičnoj šetnji Provansom u Francuskoj, a potom i na aerodromu pri povratku u Ameriku kada su se od paparaca krili skrivajući se iza jakni.

kanje vest na povratku u ameriku nakon romanticnog vikenda u francuskoj sa irinom sajk
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Sve to desilo se samo dan nakon Kanjeovog rođendana koji je po svemu sudeći proveo sa lepom ruskom manekenkom. Kim, kao i njene sestre okačile su emotivne čestitke.

Kim je poručila da ga voli i da će ga uvek voleti, a izvori bliski porodici rekli su da je bila više nego emotivna i tužna jer je ovo prvi put da nisu zajedno za njegov rođendan. Takođe je rekla da da ga još uvek voli, i da joj je žao što je sve tako ispalo.

- Osećam se kao promašaj. Izneverila sam ga. Volim ga, ne mogu protiv toga - navodno je rekla prijateljima.

Sad kada je više nego očigledno da je Kanje nastavio napred, Kim je rešena da što pre nađe novog dečka kojim će parirati Irini Šajk.

Sa druge strane, komentariše se da je "dobila šta je tražila", pošto se znalo da je ona ta koja je glavna u porodici, te da je sve moralo da bude kako ona kaže, i da je nakon zluradih komentara "da bolju neće naći", Kanje našao ne bolju, nego 10 klasa iznad lepoticu.

irina sajk, nova devojka kanje vesta
Instagram screenshot Nešto više od mesec dana nakon te vesti, drugi izvor za People tvrdi da je par ipak raskinuo.

Možda je ovo nauk za Kim za ubuduće - da ne leti visoko, jer je više nego evidentno na skorašnjem primeru, koliko lako može da se padne veoma nisko.

Shutterstock, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kim i Kanje