Kim Kardašijan prošle nedelje podnela je papire za razvod braka od repera Kanjea Vesta, a proces razvoda i kako je do njega došlo prikazaće u dva rijaliti programa, piše Mirror.

Kim je već snimila dvadesetu, ujedno i poslednju sezonu rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanovima", koji se snimao u periodu kada su se pojavile glasine o razvodu, a te epizode biće emitovene u martu ove godine.

U poslednjoj sezoni porodičnog rijalitija biće prikazan period od poslednjih devet meseci braka Karadašijanke i Kanjea. Međutim, neki izvor tvrde da se Kim neće često pojaviljivati u poslednjoj sezoni "U korak sa Kardašijanovima".

Kako je njena porodica prekinula sradnju sa televizijom "E!", novi rijalitiji u kojima će biti prikazan razvod Kim i Knajea emitovaće se na Disney kanalu, na Hulu televizijskoj mreži.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Shutterstock 

Detalji tog programa još uviek nisu potvrđeni, ali je prilikom najavljivanja novog partnerstva, direktorka Walt Disney televizije Dana Vladen istakla da je preferira rijalitije bez scenarija.

Podsetimo, Kim je podnela dokumenta za razvod braka preko svoje advokatice Laure Vaser, koja je u Holivudu poznata i kao "kraljica razvoda", ali tačan datum razvoda nije poznat. Navodno ni Kim ni Kanje neće osporiti predbračni ugovor koji su potpisali, te će se sporazumno razvesti.

Kanjeov bipolarni poremećaj i mentalno stanje neće uticati na starateljsvo nad njihovo četvoro dece, ćerki Nort (7) i Čikago (3), te sinova Sejnta (5) i Psalma (1), a Kardašijanka je već navodno tražila zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad decom.

Kim je za brakorazvodnu parnicu angažovala advokaticu Lauru Vaser, koju nazivaju holivudskom kraljicom razvoda. Kako navode strani mediji, razvod je “težak” 1,6 milijardi funti.