Dok ceo svet bruji o obnovljenoj vezi Dženifer Lopez i Ben Afleka nakon 17 godina od raskida, a mediji napominju da je na pomolu i venčanje, reklo bi se i da bivši verenik Džej Lo ne gubi vreme.

Aleks Rodrigez je uslukan u Njujorku kako izlati iz stambene zgrade u kojoj živi glumica Kejti Holms.

Naime, svi se pitaju da li je na pomolu nova romansa nakon što je bivši bejzbol igrač izašao iz zgrade bivše supruge Toma Kruza, a tom prilikom on je izgledao veoma opušteno i nije poznato da li se glumica nalazila na toj adresi za vreme njegove posete.

Aleks je izašao iz zgrade u beloj majici i bež pantalonama, dok je na glavi nosio naočare za sunce, a u ruci tablet.

kejti holms aleks rodrigez
Shutterstock 

Nije potvrđeno zašto je Aleks bio u toj stambenoj zgradi, ali je brzo ušao u automobil i otišao dalje.

"Nova romansa na pomolu", "Osveta za Džej Lo", "Nemoguće da su i oni zajedno", "Njih dvoje ne gube vreme", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, Kejti Holms je nedavno raskinula vezu sa poznatim njujorškim kuvarem Emilio Vitolom naslednikom jednog od najpoznatijih restorana.

Italijan je od nje bio mlađi deset godina, a kako su mediji navodili navodno je glumica rešila da ga ostavi jer je sa njom bio samo zbog njene slave. Kejti iz braka sa Tomom Kruzom ima ćerku Suri.

kejti holm i emilio vitolo
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon što su Ben i Dženifer potvrdili vezu zajedničkom šetnjom i izlivima nežnosti u javnosti, čini se da Aleksa nisu obradovale vesti da se njegova bivša, sa kojom je nekoliko puta odlagao venčanje, pa se rastao, skrasila pored "problematičnog" glumca.

dzenifer lopez i ben aflek
RACHPOOT/ROGER/GEVA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Aleks je nekoliko puta uslikan u tužnom izdanju, a sada je, čini se započeo novu vezu sa lepom glumicom, no ovakve priče niko od njih dvoje još nije potvrdio.