Dženifer Lopez (51) i njen bivši verenik Ben Aflek (48) s kojim je nedavno obnovila ljubavnu vezu čini se uživaju u društvu jedno drugoga, a paparaci ih ponovno prate u stopu.

Lopezovu su uhvatili krajem ove nedelje u ležernom izdanju, a na sebi je imala kariranu košulju koju je pozajmila upravo od svog dečka Bena Afleka.

Glumcu očito ne smeta što njegove devojke uživaju u njegovoj odeći, a isto je uradila i njegova bivša devojka Ana de Armas pre samo nekoliko meseci.

U razmaku od samo nekoliko dana, Ben i Ana su se u javnosti pojavili u istoj zelenoj košulji. Mnogi komentarišu da je Dženifer promišljeno obukla Benovu košulju kako bi privukla pažnju, dok je drugima ovaj potez veoma simpatičan i ne vide ništa loše u tome.

dzenifer lopez izlazi iz aviona
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ben i Ana raskinuli su nakon godinu dana veze u januaru ove godine, a nako što se rastala od svog verenika Aleksa Rodrigeza, u zagrljaj glumcu je pala bivša verenica Dženifer Lopez.

ben aflek sa bivsom devojkom anom de armas
LESE/bambam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vest o njihovoj vezi iznenadila je javnost jer ništa nije dalo naslutiti da bi se bivši partneri mogli pomiriti nakon što su pre 17 godina raskinuli veridbu

ben aflek i dzenifer lopez u kolima
RACHPOOT/ROGER/GEVA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ben i Dženifer počeli su da se zabavljaju davne 2002. godine, ubrzo su se verili i trebali su se venčaju u junu 2003. godine, ali početkom 2004. su raskinuli. Ben je u međuvremenu bio u braku sa glumicom Dženifer Garner, dok je Džej Lo ubrzo nakon toga udala za kolegu, muzičara Marka Entonija sa kojim je dobila blizance. 2016. Dženifer i Mark su stavili tačku na svoj brak, dok se Ben razveo 2018. godine. Oboje su istali u dobrim odnosima sa bivšim partnerima. Više njihovih fotografija pogledajte u nastaku teksta:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Džej Lo