"NE ZANIMA NAS ŠTA MUŠKARCI ŽELE" Čuveni "Victoria's secret" uveo revolucionarne promene u kojima nema mesta za "ANĐELE"

Upitan da li će se anđeli vratiti u budućnosti, izvršni direktor brenda Martin Voters rekao je da ne

Shutterstock 

Čuveni brend donjeg veša "Victorias secret", oduvek je bio sinonim za njihove pretižne revije na kojima defiluju najzgodnije žene sveta.

Viktorijini anđeli kako su ih nazivali sada su prošlost, a kompanija je sada otkrila nove svoje nove predstavnice, među kojima je bivša Mis Sveta Prijanka Čopra i fudbalerka Megan Rapino.

Naime, indijska glumica Prijanka i LGBT zastupnica Megan pridružiće se raznolikom spisku žena koje su regrutovane da oblikuju budućnost brenda.

Izvor je otkrio da ove žene neće pozirati u donjem vešu, već će se umesto toga pojaviti u podkastu i marketinškim materijalima koji bi trebalo da pomognu oporavku brenda.

prijanka copra
Shutterstock 

Prijanka i Megan će se pridružiti australijskom modelu poreklom iz Sudana Adut Akeč, skijašići slobodnog stila Ejlin Gu, transrodnom modelu iz Brazila Valentini Sampajo, plus-sajz manekenki Paloma Eleser i novinarki Amandi de Kadenet, koja će biti domaćin podkasta od 10 epizoda, gde će ove žene podeliti svoje priče.

valentina sampaji
Jeremy Smith/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U prošlosti brend je promovisao spisak supermodela visokog profila, koje su imale ugovor sa brendom i bile su poznate kao Viktorijini anđeli.

Upitan da li će se anđeli vratiti u budućnosti, izvršni direktor brenda Martin Voters rekao je:

- Trenutno ne vidim da je to kulturološki relevantno - rekao je.

Voters, koji je u februaru imenovan za izvršnog direktora nakon što je bio šef međunarodnog poslovanja kompanije "Victoria’s Secret", rekao je za "New York Times" da je brend "trebalo da prestane da bude ono što muškarci žele i da je konačno došlo vreme da postane ono što žene žele".

victorias secret
Shutterstock 

- Znao sam već dugo da smo morali da promenimo ovaj brend, jednostavno nismo imali kontrolu nad kompanijom da bismo to mogli da uradimo ranije - zaključio je.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši